Nowe mieszkanie w Warszawie, pomocy

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

18 grudnia 2012, 12:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem na etapie wyboru, a właściwie już decyzji o zakupie mieszkania w Warszawie. Zdecydowałem się na Osiedle Górczewska Park developera JW Construction. Będe wdzięczny mieszkańcom, albo osobom, które znają to osiedle o kilka słów ich opinii o nim. Z góry dzięki i pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2013, 18:53

Na osiedlu tym zostało ostatnie 5 mieszkań w ofercie. Kompleks składa się z 11 budynków o sześciu kondygnacjach i 1 ośmiokondygnacyjnego
z punktami usługowymi na parterze. W sumie znajduje się tu 886 mieszkań o mocno zróżnicowanych metrażach, począwszy od kawalerek (od 31 do 45 m2), na mieszkaniach czteropokojowych (od 78 do 93 m2) skończywszy.
Agent ds. Nieruchomości

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2013, 16:40

A wiecie, że w Poznaniu można kupić nowe mieszkania ? Inwestycja została wykonana z najwyższej jakości materiałów. Ceny są promocyjne [http://www.sgi.pl/]

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 20 lutego 2015, 12:24
Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2013, 22:05

Poznań to też fajna inwestycja Oaza Piątkowo i fajnie położona

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2013, 16:40

Co ciekawe JWC nie buduje tylko w Warszawie, czy Poznaniu, ale też Gdyni, czy Łodzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2013, 12:38

Teraz na Lewadnowie są atrakcyjne ceny na mieszkania JWC, 6 lipca mają dzień otwarty jak ktoś jest zainteresowany

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2013, 22:52

Lewandów Park, Zielona Dolina, czy Osiedle Bursztynowe, ciekawych osiedli z lokalami w dobrej cenie jest w Warszawie wbrew pozorom całkiem sporo.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2013, 06:29

Dokładnie, wystarczy tylko dobrze się zorientować i można kupić bardzo fajne mieszkanie w ciekawej lokalizacji w dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 17:44

W dobrej cenie są nowe mieszkania na Woli od Home Invest (tu macie stronę: www.homeinvest.pl) Ani ja ani nikt z moich znajomych, kto kupił od nich mieszkanie jeszcze się nie zawiódł. Warto popytać przyjaciół, znajomych gdzie i od kogo kupowali - ja w taki właśnie sposób natknęłam się na tego dewelopera z Warszawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2013, 15:19

Znam dobrego dewelopera który zajmuje się budowa i sprzedażą mieszkań w okolicach Warszawy. Polecam zajrzeć tutaj [http://www.arche.pl/] i zapoznać się ze szczegółami oferty. Dodam też, że jest to sprawdzona i uczciwa firma.

Ten post był edytowany przez Beata111 dnia: 20 lutego 2015, 12:23
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...
  • mieszkanie w pod miastem Liczba postów: 27 Grupa: Nieruchomoś... Dla osób zainteresowanych wynajmem lokalu komercyjnego, https://www.mieszkania.inter-bud.pl oferuje różne opcje w Krakowie.
  • Janpul Liczba postów: 3823 Grupa: Nieruchomoś... Witam Was! Poszukujemy z żoną mieszkania (wreszcie dostaliśmy upragniony kredyt...:) ) w Pruszkowie. Czytaliśmy długo komentarza i ostatecznie wybór padł na Jan...
  • Mieszkania w Warszawie Liczba postów: 39 Grupa: Nieruchomoś... Podpisywaliście kiedyś cesję umowy deweloperskiej? Ja ostatnio zdecydowałem się na zakup nieruchomości od dewelopera. Bardzo pomocny okazał się dla mnie artykuł...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19413 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 292

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >