Nowoczesna i funkcjonalna podłoga w biurze

« Powrót do artykułu: Nowoczesna i funkcjonalna podłoga w... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

7 lutego 2017, 09:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Panele będą akurat tymi najmniej praktycznymi jeżeli chodzi o podłogę w biurze, moim zdaniem lepiej sprawdzi się wykładzina, którą można łatwo odkurzyć lub wyczyścić. Co o tym sądzicie?

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2017, 07:57

my u siebie zamontowaliśmy wykładziny od firmy Lider z Gorzowa Wielkopol. taką jak w bankach, nie wiem czy kiedyś zwróciliście uwagę :) jestem bardzo zadowolony, z łatwością utrzymuje je w czystości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2017, 07:36

Jeżeli mowa o nowoczesnej i funkcjonalnej podłodze, to jestem zdania że nic nie może się równać z naturalnym drewnem, które znakomicie się prezentuje i będzie stanowić o pięknym wystroju przez lata. Polecam naturalną deskę dębową Chene.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2017, 13:07

U nas są wykładziny w całym biurze z Coniveo. Bardzo ładnie kolorystycznie dobrane, dobrze ułożone. Nie znam się na wykładzinach bardzo, ale pracuje bardzo dużo ludzi i te wykładziny są tak zrobione, że się w ogóle nie ścierają i nie tracą koloru.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 13:28

Użytkownik Gość: Terese99 napisał: U nas są wykładziny w całym biurze z Coniveo. Bardzo
ładnie kolorystycznie dobrane, dobrze ułożone. Nie znam
się na wykładzinach bardzo, ale pracuje bardzo dużo ludzi
i te wykładziny są tak zrobione, że się w ogóle nie
ścierają i nie tracą koloru.

Bo wykładzina biurowa bardzo się różni od takiej, która leży w sypialni na przykład. Też specem nie jestem, ale z tego co wiem są inaczej produkowane, inne materiały są użyte. Ps. Bardzo ładne te wykładziny Coniveo, zajrzałem na stronę. Do biur w sam raz, zwłaszcza takich gdzie dużo ludzi jest. Sprawdz ich realizacje tam zobaczysz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2017, 19:07

Zgadzam się drewniana podłoga to świetny pomysł. Super efekt wizualny. My też mamy taką w domu ale wymaga już lekkiej renowacji. Znajomy polecił mi w tym celu zakupić taki olej do drewna https://letonkinois.pl/. On go zastosował i podobno świetnie wydobyło kolor i strukturę drewna. Może ktoś z Was stosował tego typu produkty ?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2017, 06:43

Wykładzina w biurze nijak ma się do piękna i solidności jaką jest w stanie zaoferować naturalny dąb, zaglądaliście może na nasze propozycje ze strony www.Chene.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2017, 12:44

Ktoś stosuje panele LVT?

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2017, 11:51

Użytkownik boxon napisał: Ktoś stosuje panele LVT?

Moim zdaniem takie panele są dużo lepsze niż zwykłe panele drewniane. Kwestia wyboru po prostu też czegoś dobrego, np. z Coniveo właśnie. Odradzam kupowanie po taniości, z końcowek, wyprzedaży podejrzanych itd. Sami się właśnie zastanawiamy nad takimi panelami, bo firmowa wykładzina raczej strasza…

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2017, 09:35

A co z Coniveo mógłbyś polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 398

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >