Projektując nowoczesną kuchnię, kierujemy się trzema zasadami: elegancją, prostotą i oszczędnością, unikając jednocześnie wszelkich rustykalnych elementów - glinianych kubków i warkoczy czosnku. Co może się w niej znaleźć? Oczywiście meble lakierowane na wysoki połysk o gładkich geometrycznych frontach. Obok bieli i écru, kolorów najbardziej popularnych w kuchennej przestrzeni, coraz częściej pojawiają się kontrasty, zestawienia z venge, intensywną czerwienią, które "ocieplają" sterylną przestrzeń, podobnie jak drewniane panele. Więcej pomysłów, porad znajdziesz tu http://www.twoj.komfort.pl/numery/4/awangarda -w-kuchni.php
offline Ekspert_Komfortu praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eccelent kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
offline panstarosta majster
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
|
| |
offline grass.poland praktykant
|
Warto korzystać z najnowszych dobrodziejstw w dziedzinie okuć i akcesoriów meblowych - to także one nadają kuchni charakteru i mają niezawodnie służyć przez cały okres użytkowania mebli. Warto szukać nowych rozwiązań - kuchnia nabiera atrakcyjności, funkcjonalności, a przede wszystkim wyrafinowanego charakteru. |
| |
offline robert_radlin praktykant
|
Witam. |
| |
offline Misiaczek1412 praktykant
|
Ja generalnie uwielbiam ciemne kolory w kuchni. Strasznie mi się podoba czarny. Świetnie to wygląda. Popatrz tutaj. Mają mnóstwo projektów aranżacji wnętrz :) |
| |
offline bud fachowiec
|
Nowoczesna kuchnia kojarzy mi się z surowym stylem postindustrialnym, który jest zimny i mi się ogólnie nie podoba. Dla mnie idealnym połączeniem jest synteza stylu nowoczesnego z kuchnią w stylu prowansalskim. Ciepła kuchnia wypełniona zapachem ziół połączona z nowoczesnym sprzętem AGD. |
|