Kuchnia przede wszystkim musi pasować jej użytkownikowi a
nie być modna. Moda dziś jest taka, jutro inna.
Najważniejsze by była funkcjonalna, wygodna. Kolorystyka
to sprawa drugorzędna.
Mnie podobają się na przykład aranżacje kuchni według
Komandora. Niektóre na prawdę są bardzo nowoczesne.
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline connie kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
Kuchnia przede wszystkim musi pasować jej użytkownikowi a
nie być modna. Moda dziś jest taka, jutro inna.
Najważniejsze by była funkcjonalna, wygodna. Kolorystyka
to sprawa drugorzędna. |
| |
Reklamy Google | |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
offline Meffka praktykant
|
|
| |
Gość: CheryLady praktykant |
Moim zdaniem nowoczesne kuchnie, to kuchnie ponadczasowe, zamiast podążać za sezonowymi trendami lepiej wybierać klasyczne rozwiązania. Zawsze łatwiej ewentualnie zmienić jakieś dodatki. Mniejszy nakład czasowy i kosztowy przede wszystkim. |
| |
Reklamy Google | |
offline green_girl majster
|
Jak dla mnie kuchnia nowoczesne, to typ industrialny. Coś na ten wzór: http://inspirujacewnetrza.pl/pomysly-na-meble -do-kuchni. Duże pomieszczenia, inspirowane starymi fabrykami, stonowane kolory i minimalizm w dodatkach w dodatkach. |
| |
offline donpedro majster
|
|
| |
offline marlenka1217 praktykant
|
Kuchnia ma to do siebie, że jest z reguły dosyć małym pomieszczeniem i nie warto jej zagracać. Aby tego nie robić warto kupić meble na wymiar. Możemy sobie idealnie dobrać wszystkie potrzebne materiały (dobrej jakości) i idealnie wpasować wszystkie szafeczki tak, aby nic nie wystawało itp. Ja niedawno robiłam to u siebie w domu i jestem bardzo zadowolona. Tak w ogóle to polecam tę firmę. Warto. |
| |
offline donpedro majster
|
Nie zawsze. Kuchnia w zabudowie wolno-stojącej na ogół jest całkiem spora, nie trzeba przecież oszczędzać przestrzeni, skoro dom buduje się od podstaw. Za to też uważam, że warto samemu sobie tę kuchnie dopasować do naszych potrzeb, a meble na wymiar przy klimatycznym i naprawdę "naszym" wnętrzu to podstawa. |
Ten post był edytowany przez donpedro dnia: 10 lipca 2013, 13:21 | |
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸