Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
offline Artek1 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jola85 kierownik
|
To też trzeba brać pod uwagę takie materiały, jak granit. Tu znajdziecie fajne realizacje, od podłóg, przez blaty po okładziny między szafkami. Zobaczcie sobie na takie przykłady http://www.marmursolniczki.pl/ różna kolorystyka, wszystko dopracowane. |
| |
Reklamy Google | |
offline bonmonika praktykant
|
|
| |
offline bonmonika praktykant
|
Nie zapomnijmy o stole i krzesłach do jadalni, zobacz je tu http://mirat.eu/stoly,c121.html |
| |
offline fajo fachowiec
|
Podobają mi się nowoczesne kuchnie. Aczkolwiek w
cieplejszym wydaniu. Zupełnie nie przemawiają do mnie
nowoczesne zimne pomieszczenia w kolorze czarnym albo
białym ( szpitalnym) |
| |
Reklamy Google | |
offline hiszpanianieruchomosci praktykant
|
|
| |
Gość: monia p praktykant |
Nowoczesna kuchnia to nie tylko meble, ale przede wszystkim duża funkcjonalność i różne akcesoria i tu chętnie podzielę się namiarem na mój ulubiony sklep kuchnianawidelcu.pl gdzie można kupić praktycznie wszystko i to nie tylko do kuchni ale i do domu. Super wybór, atrakcyjne ceny no i ten ich program lojalnościowy, który de facto co jakiś czas przynosi oszczędności w zakupach. Możecie zajrzeć, ja wczoraj zamówiłam sobie świetny dwupoziomowy reling ze słoiczkami na przyprawy. Naprawdę mają cudeńka i mozna upolować całkiem niezłe okazje nawet za połowę ceny. |
| |
offline Lucyna40 majster
|
|
| |
Gość: natka.ol praktykant |
Mi ta kuchnia kojarzy się przede wszystkim z nowoczesnymi meblami. Sporo oglądam teraz takich aranżacji, bo planujemy wymianę naszych starych już szafek i w ogóle chcemy zmienić jej wygląd. Bardzo podobają mi się stoły i krzesła w gdmmeble.com Niby klasyka ale własnie w nowoczesnym wydaniu, no i co mi się osobiście podoba to to połaczenie bieli z drewnem. Co o tym sadzicie? |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
Połączenie bieli z drewnem bardzo fajnie widać na tej
aranżacji od Decoroom, gdzie zestawili to nie tylko w
kuchni, ale też w łazience. |
|
Stron: 31 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸