Nowoczesne rozwiązania w kuchni

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 38 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

14 stycznia 2014, 16:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Marzy mi się stworzenie nowoczesnej kuchni. Co powinna zawierać moja kuchnia? jakie ciekawe rozwiązania proponują nam dekoratorzy? Jak waszym zdaniem powinna wyglądać kuchnia naszych czasów?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2014, 11:35

Barwy żywe, z kontrastem. Kuchnia powinna zawierać taki rozkład, aby Ci pasował, szafki w pełni wykorzystane. Może jakieś nowe systemy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2014, 17:08

Mam idealny kwadrat, 4mx4m. Bardzo duże pomieszczenie. Na jednej całej ścianie są okna, na przeciw na środku drzwi. Jak wobec tego ułożyć meble, by szafki były w pełni wykorzystane?

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2014, 14:33

A słyszałeś o trójkącie roboczym? Nieodzowna rzecz w kuchni

Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2014, 15:19

Google mi pokazało :) takie ułożenie mebli jest konieczne?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 stycznia 2014, 18:53

Wiem że jakieś wymiary między urządzeniami muszą być, tylko jeśli np: mieszkamy w bloku i mamy tylko 2,5mb na ustawienie kuchni to jak zachować te wymiary ??? :P

Budowa, Klinkier, Remont, Wykończenie wnętrz, Glazura, Szpachlowanie Bezpyłowe, Adaptacja poddasza

Ten post był edytowany przez matskl dnia: 26 stycznia 2014, 13:31
Zgłoś | Cytuj | Link

17 stycznia 2014, 21:34

Wówczas faktycznie nie ma za bardzo możliwości zachowania takiego trójkąta. Nie wiem jak to się rozwiązuje w takich przypadkach

Zgłoś | Cytuj | Link

20 stycznia 2014, 19:10

Pewnie są na to jakieś sposoby. Technika idzie do przodu.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2014, 00:10

A nie jest ważne wtedy, żeby zlew był tu, a płyta tu?:)
Ja żyć bym nie mogła bez blue motion :P Polecam także aranżację narożnika- np. nerkę.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 stycznia 2014, 17:13

A słyszałam o tym czymś ale tak tylko troszkę, możesz przybliżyć informacje na jej temat.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 38 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 488

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >