Nowoczesne rozwiązania w kuchni

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 38 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

11 kwietnia 2014, 21:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Albo w przestrzeni między górnymi a dolnymi szafkami w kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2014, 16:36

Tak, ale tylko, jeśli mamy płytę indukcyjną.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 kwietnia 2014, 11:06

Ja mam akurat salon z aneksem kuchennym, więc postawiłam raczej na nowoczesność - obowiązkowo okap, wbudowany piekarnik i płyta indukcyjna.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 kwietnia 2014, 19:41

Okap masz taki standardowy, tak? Nie pochłaniacz nad wyspą?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2014, 23:14

Aby mieć okap potrzebny jest komin, zgadza się?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 kwietnia 2014, 21:35

Chyba tak, bo jakieś odprowadzenie musi być, ale jestem tylko kobietą, więc się nie za bardzo na tym znam.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2014, 10:50

Tak, potrzebny jest komin, także w blokach tylko pochłaniacze mogą funkcjonować. Osobiście nie polecam tych drugich, bo jednak słabo działają. Mam w domu i nie używam. Nie wiem czy nie ma już lepszych, bardziej nowoczesnych rozwiązań. Skoro piekarniki już się same czyszczą, naczynia myją... Szkoda, że jeszcze się samo nie gotuje :) A słyszeliście o lodówkach składających zamówienia brakujących produktów? To dopiero szczyt nowoczesności

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2014, 17:36

Nie słyszałam o takich lodówkach :) Serio są już takie? Ale chyba nie u nas, co? Green, ale czego nie używasz, bo nie za bardzo rozumiem?

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2014, 20:30

co do kominow to i tak bedzie potrzebna ekspertyza. Juz wczesniej lepiej skontaktowac sie z Promiast http://www.projekty-promiast.pl/ i dogadac sie z nimi bo oni sie na tym znaja i dzieki temu twoja robota nie pojdzie na marne

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2014, 11:07

Użytkownik Gość: izuchaa napisał: Nie słyszałam o takich lodówkach :) Serio są już takie?
Ale chyba nie u nas, co? Green, ale czego nie używasz, bo
nie za bardzo rozumiem?

Pochłaniacza nie używam.
Są takie lodówki, nie wiem czy w Polsce, bo widziałam je w programie o nowoczesnych gadżetach (jakieś 2 lata temu). Możliwe, że już są w obiegu. Samoczyszczące się piekarniki są na pewno, bo widziałam w sklepie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 38 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 451

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >