Tego typu schody spiralne wykonali dla mnie fachowcy ze Stalex- Czaplinek http://www.stalex-czaplinek.pl . Metalowe, tworzą wspaniałą kompozycję z nowoczesnym wystrojem naszego domu. Warto także zaznaczyć, że wykonali dla nas ogrodzenie wraz z bramą, z tego samego materiału. :)
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: dziendobry praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gulin praktykant |
Jeżeli poszukujecie sprawdzonej firmy, która wykona dla was nowoczesne schody to skontaktujcie się z www.gam-metal.pl Schody przez nich wykonywane są połączeniem drewna, metalu i szkła. Ich siedziba znajduje się w Łodzi. |
| |
Reklamy Google | |
offline Poznajmniepoznan8 inżynier
|
My korzystaliśmy z usług firmy www.perfekcyjneschody.pl. Zamówiliśmy u nich piękne kręte schody do domu. Schody były wykonane w bardzo szybko sposób ale bardzo dokładnie. |
| |
offline ritter praktykant
|
Takie schody spiralne jak na zdjęciu powyżej to jestem w stanie zaakceptować. Wyginają się, ale wciąż są dość szerokie i dają większą swobodę ruchu. Natomiast wąskie, spiralne schody są wg mnie mocno niepraktyczne i niebezpieczne. Za każdym razem, jak po takich chodzę, boję się o swoje życie, bo przy taki ściętych stopniach nietrudno nie trafić na któryś schodek i spaść. |
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: laurith4 praktykant |
|
| |
Gość: Warrenpefly praktykant |
what are some search engines To-the-TOP! |
| |
Gość: patsysf2 praktykant |
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
offline Dolny89 inżynier
|
Jeżeli szukasz schodów nowoczesnych lub klasycznych to warto zajrzeć na stronę sklepu www.wroblewskidesign.pl i zapoznać się z ofertą. Jestem zdania, że ta firma jest jedną z najlepszych firm od produkcji schodów. |
|
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸