offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dreslerstudio doświadczony
|
Aby mieć nowoczesne budynki trzeba zlecić projekt architektoniczny firmie architektonicznej- która ma doświadczenie w realizacjach dużych projektów. Poza tym ważne jest kompleksowe przygotowanie projektu tak żeby budżet projektu był dopasowany do możliwości Inwestora. |
| |
Reklamy Google | |
offline mondir doświadczony
|
|
| |
offline Czarny inżynier
|
|
| |
offline Fingaris inżynier
|
Taka firma budująca w nowoczesnych technologiach powinna mieć dobry sprzęt, taki jak tutaj http://blog.dzwignice.info/2016/12/12/zuraw-p ortowy/. I wtedy można stawiać nowoczesne obiekty. |
| |
Reklamy Google | |
offline Madzia78 majster
|
|
| |
offline Askorpdomy.pl majster
|
|
| |
offline AliciaKot majster
|
Nowoczesne budowle czy domy łączą innowacyjne elementy z tradycją. Dzięki temu powstają przepiękne budynki. Niezwykle ważne są elementy szklane http://stefania.pl/pilkington-profilit-realiz acje/ Budynki z elementami szklanymi wyglądają przepięknie. |
| |
offline janek437 inżynier
|
Przeszłam się wirtualnie po apartamentach Zdrowie, będących obecnie realizacji przez Budimex, na Srebrzyńskiej 42 w Łodzi. To dla mnie miejsce idealne dla wymagających. Świetny projekt, lokalizacja-blisko do centrum a jednocześnie piękny widok, cisza i spokój. Przykładowe aranżacje apartamentów tez zrobiły na mnie wrażenie - sami się przekonajcie, jak to wygląda. |
| |
offline mcgregor doświadczony
|
Dla mnie nowoczesne budownictwo to jakaś ciekawa
technologia - podkreślona jeszcze ciekawym designem. Z
technologii na pewno fajną ciekawostką są pustaki
Porotherm T, czyli ceramika z wypełnieniem z wełny
mineralnej. To tak naprawdę ściana jednowarstwowa, ale z
parametrami termicznymi jak ściana dwuwarstwowa (U
przegród zewnętrznych na poziomie domu pasywnego). Gdybym
miał kasę - prawdopodobnie bym stawiał dom w tej
właśnie technologii. |
|
Nowoczesne budownictwo?]
«
Powrót do grupy: Innowacje w budownictwie
Ostatnio na forum
- Jaka brama garażowa? Liczba postów: 148 Grupa: Innowacje w... Warto zainwestować w dobrej jakości bramę garażową, która będzie solidnie wykonana, ciepła i jednocześnie pasowała do aranżacji. Dlatego też stojąc przed wybore...
- Zarządzanie magazynem, który system WMS? Liczba postów: 36 Grupa: Innowacje w... U nas na systemie Berberis udało się sporo poprawić, przynieść sobie mocną zmianę. Natomiast to nie tak, że nagle z niczego będzie idealnie. Potrzebny jest czas...
- Jaka szyba do kominka? Liczba postów: 6 Grupa: Innowacje w... Wybór szyby do kominka zależy od kilku czynników: []Materiał: Najczęściej stosuje się szybę ceramiczną, która wytrzymuje bardzo wysokie temperatury (nawet do....
- Dom energooszczędny Liczba postów: 173 Grupa: Innowacje w... Zastanawiasz się nad projektem domu? "Dom w lipiennikach 5" to propozycja, którą znajdziesz na stronie https://www.archon.pl/projekty-domow/pro jekt-dom-w-lipien...
- Zarządzanie pracownikami na budowie Liczba postów: 54 Grupa: Innowacje w... Dzięki Berberis zrobicie swoje. System nadaje się do różnych działalności, w każdym przypadku może się przydać. Jeśli całość dobrze poukładacie, docelowo dojdzi...