Nowoczesne fotele

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

12 września 2013, 17:49

Zgadzam sie: good 0 bad

Jak kto woli, ja bym sobie osobiście takiego w życiu nie kupił, stawiam na klasykę i mam wygodne fotele, ale to był zestaw modułowy etap sofy, także fotele są z tej samej kolekcji co kanapa i wszystko do siebie pasuje, ale są w porównaniu do tego białego fotela bardzo klasyczne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 września 2013, 07:43

Ja też mam zestaw klasyczny 2 foteli z sofą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2013, 18:36

Czasem odrobina nowoczesnosci sie przyda. Jezeli ktos umie dobrac fajne produkty to jak najbardziej ale dla mnie te fotele sa osobiscie zbyt nowoczesne.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2013, 08:00

A to prawda, że odrobina nowoczesności czasem się przyda:)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lipca 2015, 13:21

Ja ostatnio choruje na taki fotel

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lipca 2015, 12:03

a ja polecę coś idealnego do salonu lub domowej biblioteki.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2015, 11:10

Akurat tak się składa,że nowoczesne fotele w rozsądnych cenach znajdziecie także na www.Quadre.pl gdzie serdecznie zapraszamy i chętnie doradzimy,pomożemy podczas wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2016, 22:36

Nowoczesne fotele znajdziesz w tym sklepie : martimeble.pl

źródło:http://martimeble.pl/13-fotele-nowoczesne
Dość odważne, ale bardzo porządnie wykonane. Moje dziewczyny zamówiły mi taki na wieczór panieński i wciąż z niego korzystam. Sama byłam w szoku, że jest taki wygodny :)

Ten post był edytowany przez marcik dnia: 28 lutego 2016, 16:10
Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2016, 08:24

Bardzo fajny :) Ja na razie szukam odpowiedniego w sklepie http://www.33meble.pl/, ale wiadomo, że przez interent nie kupię, bo trzeba wypróbować, posiedzieć, zobaczyć czy wygodny :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2016, 11:26

Mi nowoczesne fotele też się podobają, ale muszą być dodatkiem do specjalnej aranżacji. Ja mam taką w swoim biurze i dla tego kupiłam tam nowoczesny fotel biurowy http://kaldekor.pl/fotel-wau-elastomer prócz nowoczesnego wyglądu jest też bardzo wygodny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
  • Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Tutaj jeszcze w czasie remontu, tu jest pralka, pod piekarnikiem. Szafki na samej górze po prawej nie są używane wcale. Ale są tam jakieś rzeczy których używa s...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 358

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >