Nowoczesne fotele

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

25 lutego 2016, 07:53

Zgadzam sie: good 0 bad

w biurze coraz częściej można zobaczyć nowoczesne rozwiązania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 marca 2016, 08:41

Akurat tak się składa,że jeżeli mowa o nowoczesnych i stylowych fotelach do biura lub gabinetu to zobaczcie nasza kolekcję na www.KamilaMeble.pl mamy bardzo szeroki wybór i rozsądne ceny :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2016, 15:23

Teraz jest taki wybór mebli, że wystarczy wejść na stronę jakiegokolwiek sklepu internetowego i można znaleźć wiele fajnych foteli :) np. na stronie sklepu www.perlavita.com.pl są fajne fotele, które mają pod siedzeniem schowaną pufę, którą można wyciągnąć i mieć jako podnóżek :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2016, 15:10

Jeżeli szukacie takich designerskich i stylowych foteli do swojego biura,to warto zerknąć na naszą kolekcję
http://www.quadre.pl/fotele-krzesla-biurowe,c 98.html

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2016, 10:50

A co sądzicie o takim fotelu-jaju http://www.decomania.pl/pl/p/Fotel-D2-Kula-bi alo-czarny/52645 ? Prezenetuje się super, bo widziałem go na targach HomeDays, super się wpasował do wnętrza tylko czy jest wygodny? Jak myślicie?

Ten post był edytowany przez Sebastian84 dnia: 5 lipca 2016, 10:50
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lipca 2017, 11:14

Kupowałem sobie nowy fotel obrotowy jakiś czas temu, jest to Profim ze strony ergoexpert.pl zamawiany. Świetna jakość, to mój pierwszy taki lepszy fotel i czuć różnicę od pierwszego, że tak to nazwę – siadu. Siedzisko wygodne, pełna regulacja kąta oparcia, wysokości, można sobie podłokietniki dostosować, po prostu wszystko. A wiadomo że ludzie mają rożne sylwetki, więc też ten fotel powinien być jak najbardziej elastyczny, dostosowujący się do konkretnej osoby i ten taki właśnie jest.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2017, 09:00

Nasze obrotowe są jeszcze w bardzo dobrym stanie i jak na razie wymiany nie wymagają bo i poco, ale zdecydowaliśmy się urządzić w biurze taki kącik wypoczynkowy. Przyznam, że z tymi fotelami to łatwo nie było, może dlatego, że szukaliśmy nieszablonowych modeli, ale koniec końców udało się. Piekne nowoczesne fotele i stoli kupiliśmy w Jagodowym Kocie. Zobacz co mają http://www.jagodowykot.pl/kategoria-produktu/wnetrza/meble/f otele/ a i te pufy u nich sa tez ekstra.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 sierpnia 2017, 12:29

Zarówno fotele gabinetowe jak i te do domu w nowoczesnym stylu, powinny być przede wszystkim bardzo wygodne i dobrej klasy, jakości wykonania, tak aby oprócz prezencji przetrwały przez lata.

www.AiddarMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2017, 07:38

Dobrym sposobem na oszczędzenie jest też kupno fotela w internecie. Jest sporo okazji cenowych.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2017, 09:34

Dokładnie, do nowoczesnego wnętrza. Niedawno podjąłem decyzję o zakupie mieszkania deweloperskiego od Lokum Deweloper w Krakowie - mieszkania ruczaj kraków. Jak na nowoczesne osiedle i mój gust przystało, wykończę je również na styl nowoczesny, z eleganckimi akcentami. I tutaj moim zdaniem takie fotele zdecydowanie się sprawdzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 92

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >