Każda elewacja, zwłaszcza ta w przestrzeni miejskiej, powinna zostać odpowiednio zabezpieczone przed zabrudzeniami i grafitti. W tej sprawie warto zdać się na profesjonalistów. Polecam wszystkim firmę [url]www.phsc.pl[url]- jest to producent profesjonalnej chemii i dostawca powłok antygraffiti x Poznania. Dzieki ich produktom możemy zmywać grafitti z elewacji samą wodą.
Gość: KlaudiuszKlaudyński1234 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline EmilStan89 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mirka.myszka doświadczony
|
Moim zdaniem bardzo dobrze sprawuje się klinkier. Serio. Jest ładny, trwały, ponadczasowy. Nie trzeba go malować po kilku sezonach ani specjalnie konserwować. U mnie na fasadzie jest jeden z produktów King Klinkier i muszę przyznać, że dziś nie zamieniłabym tego materiału na żaden inny |
| |
Gość: JaworCe praktykant |
[quote=mirka.myszka]Moim zdaniem bardzo dobrze sprawuje się
klinkier. Serio. |
| |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
offline Stafski majster
|
|
| |
Gość: serim praktykant |
Znalezienie dobrej elewacji nie należy do najłatwiejszych. Mi na szczęście udało się to bez większych problemów. Trafiłem na firmę www.sylmag.com.pl z Marek pod Warszawą. Mają naprawdę ciekawą ofertę. |
| |
Gość: PompyPoznan.pl praktykant |
|
| |
Gość: jerry89 praktykant |
Faktem jest, że klinkier jest super materiałem. |
| |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Funkcjonalna elewacja to taka, która jest trwała, ale też łatwa do odświeżenia. Taką możliwość daje system ETICS z wykorzystaniem dobrej jakości styropianu EPS i odpowiednio dobranego tynku. W praktyce jest to najczęściej stosowane rozwiązanie. Przy zapewnieniu właściwego wykonawstwa i doboru wysokiej jakości, starannie dobranych materiałów, taka fasada może przetrwać dekady, ale w razie potrzeby można ją pomalować na inny kolor. Do ociepleń metodą lekką mokrą polecamy formowany styropian ETIXX Fasada, który zapewnia idealny efekt wykonawczy. |
|