Nowoczesne rozwiązania w budownictwie jednorodzinnym.

« Powrót do artykułu: Nowoczesne rozwiązania w budownictwie jednorodzinnym. | « Powrót do grupy: Budowa i remont

27 marca 2017, 11:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie piękne domy!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 kwietnia 2017, 08:30

ja niedawno skończyłem budować własny dom. Nie powiem nie było łatwo, ale wreszcie się udało. Plus tej budowy był tez taki, że udało nam się wybudować go trochę taniej niż planowaliśmy bo materiały zakupiliśmy w http://www.grafitolkusz.pl/ a tam mają niezłe ceny

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2017, 07:39

Jeżeli chodzi o nowoczesne rozwiązania w budownictwie, to zdecydowanie warto polecić domy energooszczędne, pasywne, które niosą za sobą bardzo wiele korzyści, wszelkie informacje z tym związane znajdziecie na Askorpdomy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2018, 09:25

W ostatnich latach coraz większe zastosowanie w budownictwie mają tworzywa sztuczne, które są nowoczesnym materiałem do budowy i wykańczania. Jeżeli jesteście tym zainteresowani to nawiążcie współpracę z firmą www.boral.pl Oni zajmują się dostarczaniem przetworzonych tworzyw sztucznych dla budownictwa.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 408

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >