Nowoczesność i tradycja we wnętrzu

« Powrót do artykułu: Nowoczesność i tradycja we wnętrzu | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

14 grudnia 2011, 13:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie o kompleksowej usłudze aranżacji i wykończenia wnętrz? Druga kwestia to prośba o opinie na temat firmy świadczącej takie usługi, konkretnie firmie decoroom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2012, 20:45

Ja zakończyłam właśnie z nimi współpracę … Zakończyłam tak, że mogę z czystym sumieniem ich polecić 

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2012, 20:44

Jakie mieszkanko, jaki metraz , jakie ceny? kurcze co spotykam kogoś na forach kto miał z nimi kontakt to zadowolony :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2012, 15:24

Ej no ludzie, zacznijcie wierzyć w swoje własne umiejętności i próbujcie na własną rękę urządzać mieszkania. Przecież później jest to niesamowita satysfakcja kiedy spojrzy się na salon a tam aranżacja naszych własnych koncepcji :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2012, 11:15

Ale jedno nie wyklucza drugiego :) Co innego koncepcja, a co innego profesjonalne przeniesienie tego na projekt i później realizacja tych założeń.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2012, 12:05

Dokładnie ja nie mam zmysłu do projektów i czasu żeby się w wykończenie bawić, a pomysły jak najbardziej decoroom mi przeniosło na papier, a potem do mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2012, 13:18

Nie wiem jak jest w mniejszych miastach , ale np. w Warszawie korzystanie z takich firm jest wręcz nieodzowne, czas po prostu czas jest tu niezwykle cenny, a że firmy oferuja te usługi kompleksowo to jest to bardzo pomocne.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lutego 2012, 15:12

Zapewne guaranie chodziło o to że ma dużoooo czasu i chęci aby zaprojektować samej wnętrze, oczywiście jest to alternatywa, ale nie wywierając żadnych niechęci do Twojej opinii, ja również jestem za projektantami, profesjonalnie i fajnie :) przecież oni mogą odwzorować dokładnie to co byś chciała mieć w mieszkaniu a ty masz spokojną głowę i poszukać fajnych "dodatków" chociażby dla mężczyzny by pasować do aranżacji

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2012, 20:34

Najlepiej połączyć swoje wizje i kreatywność, z doświadczeniem i fachowym okiem projektanta. Efekt pozytywny murowany :)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2012, 12:55

Pod warunkiem , że projektanci sa otwarci i elastyczni i nie narzucają swoich tylko schematów i rozwiązań, dlatego między innymi wybrałam ta , a nie inną firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 685

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >