Co sądzicie o gabinetach w ogóle? Czy w dobie kiedy większość rzeczy robimy na komputerze gabinety w ogóle jeszcze się robi. U nas bez tego się nie obejdzie, bo mąż pracuje w domu i papierzyska wszędzie fruwają, więc pokój gościnny przerabiamy na gabinet. Powiem tak - widzieliśmy wiele różnych mebli, ale najbardziej spójne wydaje nam się zamówienie mebli typowo biurowych u architektów projektujących biura. Zależy nam na spójności i solidności, no i żeby wnętrze było odpowiednie do pracy, a nie znowu jakiś schowek z https://logicpoint.pl/biurko-dla-gracza/ na środku. Co sądzicie o takim rozwiązaniu, czy ktoś z was korzystał z podobnych usług, podczas urządzania domowego gabinetu?
offline MariaWolek inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez MariaWolek dnia: 1 grudnia 2017, 15:17 | |
| |
Reklamy Google | |
offline zarciuk doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Więcławski kierownik
|
|
| |
offline blipka majster
|
|
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline pawel222 majster
|
jestem adwokatem, więc nie wyobrażam sobie pracy w domu- a niestety często w domu pracować muszę - bez gabinetu. Rodzina wie, a szczególnie dzieci, że jak tatuś w gabinecie to znaczy, że przeszkadzać nie można. Idealna sprawa dla osób przenoszących obowiązki biurowe do oazy domowej :) |
| |
|
|
| |
offline buchu fachowiec
|
|
| |
offline denikaa majster
|
Jak ktoś pracuje w domu to gabinet czy miejsce do pracy
jest konieczne, bo bez niego to człowiek jest w pracy 24h
na dobę :-) |
| |
offline rysiek1 majster
|
Z własnego doświadczenia wiem jak bardzo ważny jest wygodny fotel, niestety wiele godzin pracy przy biurku robi swoje.Dla mnie odpowiedni jest taki jak tutaj |
|