offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Latka kierownik
|
Jeśli to dla was to może najpierw podaj budżet jaki macie, ewentualnie jakie macie preferencje względem wyposażenia. Ściana ma być malowana, czy raczej tapeta, albop inny materiał? Prawda jest taka, że salon można zrobić za 2 tysiące i za 200 tysięcy... Ale wiadomo, że tylko naprawdę szalejąc w szczególności z meblami. |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Nie mamy wielkiego budżetu. Chcemy wydać na to maksymalnie 15 tysięcy, ale gdyby udało się zamknąć w mniejszej kwocie, to byśmy byli zadowoleni. Tapeta raczej nie, no chyba że jakiś pasek na jednej ścianie, ale w takim przypadku to również musiało by być jakoś bardzo z wyczuciem dopasowane - przynajmniej tak mi się wydaje. |
| |
offline MegaSofa.pl inżynier
|
Myślę, że kwota 15 tyś zł spokojnie wystarczy na
urządzenie, aranżację nowoczesnego salonu. Jako podstawę
bazową przyjmijcie ładny, ciekawy komplet wypoczynkowy z
narożnikiem i fotelami, do tego szklana ława jako
uzupełnienie całości. Co do samych mebli to zależy już
od Was czy stawiacie na minimalizm czy wręcz przeciwnie,
podobnie jeżeli chodzi o ściany. |
| |
offline Latka kierownik
|
Mnie się bardzo podoba aranżacja pokazana tutaj - http://studioaranzacji.pl/projekty/gallery/do m-chmielowice Chodzi centralnie o sam salon - sami przyznajcie, że robi duże wrażenie. Pod względem dopasowania kolorów pierwsza klasa. Oczywiście coś takiego w budżecie na poziomie kilkunastu tysięcy jest na spokojnie do zrobienia. |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Na pewno kolorystycznie dopasowane perfekcyjnie. A potrafisz powiedzieć ile coś takiego kosztuje? Sam projekt i jego realizacja? Czy w takich przypadkach cała aranżacja/remont przeprowadzane są na z góry narzuconych materiałach remontowych? Jak to dokładnie wygląda? |
| |
offline Janis praktykant
|
Ten zalinkowany pomysł wydaje się godny rozważenia.
Właśnie zastanawiamy się z mężem nad poważnymi
zmianami w salonie ;) |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline Latka kierownik
|
Mnie się salon zdecydowanie bardziej podoba - ale przecież cała ta aranżacja jest utrzymana w bardzo podobnej kolorystyce i bardzo podobnym klimacie. Gdybym remontowała łazienkę, to pewnie również bym poszła w tym kierunku. Lubimy estetykę. Wiadomo, że prędzej w całość to sklei konkretna firma, która robi aranżację, niż ty sam, nie mając o tym pojęcia, co nie? |
| |
offline Quadre.pl kierownik
|
Jeżeli mowa o nowoczesnej aranżacji salonu, to powinniśmy
zwrócić uwagę przede wszystkim na to jak wykończyć
ściany, jakiego materiału użyć i rzecz jasna postawić
na ładne, praktyczne meble. Co do samego kompletu
wypoczynkowego to polecam sofę tapicerowaną plus dwa
fotele. |
|
Nowoczesny salon
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...