Jest opcja, aby w nieodległym czasie oświetlić całe mieszkanie. W związku z tym, że mamy nowy 2014 rok to może weszły jakieś nowe kolekcje czy coś w branży oświetleniowej. Wystrój ogólnie rzecz biorąc jest w bardzo nowoczesnym stylu dlatego rozglądamy się za nowościami. Możecie coś polecić lub poradzić w tej kwestii?
offline łopaciński praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline olampa majster
|
Z reguły tak jest, że nowy rok przynosi nam jakieś nowości i nowe ceny. Niektórzy nie czekają i na bieżąco wprowadzają nowe artykuły na rynek. Dlatego produkty, które ukazały się w końcówce 2013 też są na topie i zachwycają designem. Wydaje mi się,że oświetlenie mieszkania[url] stwarza dużo problemów dlatego, że w tej branży dużo się dzieje. Oświetlenie to nie jest tylko funkcja użytkowa ale od jakiegoś już czasu funkcja dekoracyjna. Projektanci ciągle tworzą nowe i ciekawe lampy. Wybór jest ogromny. |
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
Ja osobiście jestem zachwycony tym, że są teraz do kompletowania samodzielnego systemy oświetlenia do wnetrz między innymi dla nietypowych pomieszczeń i indywidualnych potrzeb, ale nie tylko. Jeżeli mamy dobrze rozmieszczone oświetlenie, to dom jest bardziej przyjazny i funkcjonalny. |
| |
offline roter majster
|
Zgadzam się mi najbardziej przyjazne okazały sięsystemy szynowe, które wykorzystałem w wielu pomieszczeniach. Najbardziej jestem zadowolony z garderoby gdzie oświetlenie przypomina to ze sklepów z odzieżą, ubrania też mamy na takich wieszakach i nasza garderoba przypomina mały butik. |
| |
offline Ledy_eu doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Meblonista doświadczony
|
|
| |
Gość: Ledin praktykant |
Nowoczesne i ekskluzywne panele świetlne już teraz