Gość: majsterkowiczka30 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dekard praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: spring praktykant |
jeśli o mnie chodzi to ja zawsze wybieram takie meble, żeby były jak najbardziej praktyczne. Mam dużo rzeczy, gratów, więc gdzieś je trzeba upchnąć, widziałam meble noclaf na facebooku, powiem wam, że fajne fajne, można składać dowolnie składać, poza tym mają bardzo ciekawe propozycje jeśli chodzi o aranżację łazienki, jak ktoś chce zrobić remont a nie ma pomysłu to może sobie podejrzeć. |
| |
Gość: Baśka praktykant |
|
| |
Gość: basset praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: berni praktykant |
|
| |
offline Herbert majster
|
Mnie się bardzo podobają nietypowe meble. Mam już dość łazienek, które wyglądają tak samo i dlatego w moim projekcie uwzględniam meble, które można określić jako designerskie. Wybrałem już nawet firmę, w której złożę zamówienie. Zresztą zobaczcie sami jak świetne mają projekty: http://defra.pl/meble-lazienkowe/ |
|
Nowy dekor łazienki - w jaki sposób wybrać meble łazienkowe
«
Powrót do artykułu: Nowy dekor łazienki - w... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 255 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 26 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
- Niestandardowy projekt salonu fryzjerskiego w indu... Liczba postów: 12 Grupa: Wnętrza Łapcie namiary - https://www.wyposazenie-salonu-fryzjersk iego.pl/ Jakość zawsze powinna mieć największe znaczenie. Jeśli postawicie na byle co, cudów nie będzie...
- Łazienkowa bateria umywalkowa dla każdego Liczba postów: 6 Grupa: Wnętrza Akurat jesli chodzi o baterie umywalkowe to jak najbardziej warto sprawdzić też propozycje z oferty marki Oltens u ktorych znajdziesz różne propozycje stojące i...
- Jakie łóżko wybrać do sypialni? Liczba postów: 22 Grupa: Wnętrza Co sądzisz o łóżku w stylu Glamour? Te łóżka prezentują się niezwykle atrakcyjnie. W sklepie Madar 24 znajdziesz szeroki asortyment tego typu mebli. Tapicerowan...