Gość: majsterkowiczka30 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Dekard praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: spring praktykant |
jeśli o mnie chodzi to ja zawsze wybieram takie meble, żeby były jak najbardziej praktyczne. Mam dużo rzeczy, gratów, więc gdzieś je trzeba upchnąć, widziałam meble noclaf na facebooku, powiem wam, że fajne fajne, można składać dowolnie składać, poza tym mają bardzo ciekawe propozycje jeśli chodzi o aranżację łazienki, jak ktoś chce zrobić remont a nie ma pomysłu to może sobie podejrzeć. |
| |
Gość: Baśka praktykant |
|
| |
Gość: basset praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: berni praktykant |
|
| |
offline Herbert majster
|
Mnie się bardzo podobają nietypowe meble. Mam już dość łazienek, które wyglądają tak samo i dlatego w moim projekcie uwzględniam meble, które można określić jako designerskie. Wybrałem już nawet firmę, w której złożę zamówienie. Zresztą zobaczcie sami jak świetne mają projekty: http://defra.pl/meble-lazienkowe/ |
|
Nowy dekor łazienki - w jaki sposób wybrać meble łazienkowe
«
Powrót do artykułu: Nowy dekor łazienki - w... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 16 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 191 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własny punkt gastronomiczny i wiem jak ważne jest odpowiednie wyposażenie. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażenie...
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...
- Nowoczesna toaleta Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Podwieszana miska WC to synonim nowoczesności i funkcjonalności w aranżacji łazienki. Jej główną zaletą jest łatwość w utrzymaniu czystości oraz estetyczny wygl...
- Łazienka - jak urządzić ją z głową? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do łazienki? W Świecie Łazienek znajdziesz dodatki, które mogą zdziałać cuda i nadać wnętrzu charakteru. Warto poświęcić chwilę na wybór taki...