![]() Gość: majsterkowiczka30 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Dekard praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: spring praktykant |
jeśli o mnie chodzi to ja zawsze wybieram takie meble, żeby były jak najbardziej praktyczne. Mam dużo rzeczy, gratów, więc gdzieś je trzeba upchnąć, widziałam meble noclaf na facebooku, powiem wam, że fajne fajne, można składać dowolnie składać, poza tym mają bardzo ciekawe propozycje jeśli chodzi o aranżację łazienki, jak ktoś chce zrobić remont a nie ma pomysłu to może sobie podejrzeć. |
| |
![]() Gość: Baśka praktykant |
|
| |
![]() Gość: basset praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: berni praktykant |
|
| |
offline ![]() Herbert majster
![]() |
Mnie się bardzo podobają nietypowe meble. Mam już dość łazienek, które wyglądają tak samo i dlatego w moim projekcie uwzględniam meble, które można określić jako designerskie. Wybrałem już nawet firmę, w której złożę zamówienie. Zresztą zobaczcie sami jak świetne mają projekty: http://defra.pl/meble-lazienkowe/ |
|
Nowy dekor łazienki - w jaki sposób wybrać meble łazienkowe
«
Powrót do artykułu: Nowy dekor łazienki - w... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak zaaranżować kuchnię w wiejsko sielskim klimaci... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Ten klimat ma w sobie coś naprawdę przytulnego i ciepłego. Zgadzam się, że naturalne materiały, takie jak drewno i kamień, są kluczowe dla stworzenia tego rodza...
- Czy odkurzacze pionowe sprzyjają w sprzątaniu? Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza Mam w domu chyba każdy możliwy rodzaj odkurzaczy zwykły tradycyjny, pionowy, duży piorący ale żaden z nich nie umywa się do robota sprzątającego. Mam już drugie...
- Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 41 Grupa: Wnętrza Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu Domino - https://sklep.dominograbowski.pl/kategor ia-produktu/oswietlenie/ z n...
- Kontakt Simon - ekskluzywna linia włączników inspi... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza
- Kabina prysznicowa z brodzikiem - dlaczego ten wyb... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza To możesz jeszcze sprawdzić sobie kabiny prysznicowe z oferty Oltens u których znajdziesz sporo ciekawych opcji co do rozmiarów i też wariantów kolorystycznych....