Gość: koalo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
| |
Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Meble tapicerowane Liczba postów: 192 Grupa: Najnowsze t... Meble na wymiar doskonale sprawdzają się w niestandardowych przestrzeniach, takich jak małe mieszkania i poddasza ze skosami. Jeżeli szukacie sprawdzonego produ...
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 14 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Które meble biurowe? Liczba postów: 646 Grupa: Najnowsze t... Di Volio to sklep, gdzie znajdziesz biurka z elektryczną regulacją wysokości i możliwością zapamiętania trzech ustawień. Pracuj wygodnie i zadbaj o ergonomię sw...
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 226 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
- ogród zimowy - aranżacja Liczba postów: 10 Grupa: Najnowsze t... Marzysz o ogrodzie zimowym, który zachwyci swoją estetyką i funkcjonalnością? Sprawdź ofertę Conflo https://conflo.pl/ogrody-zimowe. To firma z ponad 15-letnim....