Gość: koalo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline tedy praktykant
|
witaj koalo |
| |
Reklamy Google | |
Gość: milagros praktykant |
|
| |
Gość: Laura praktykant |
No fajniutkie te wasze okapy, ale po czym poznać, że okap
jest cichy, na jakie informacje należ zwrócić uwagę, nie
wiem kompletnie czego się czepić. Magneri mnie
zaintrygował, ma fajny takie fajne coś czarne z przodu,
to chyba jest do włączania okapu? |
| |
Gość: milagros praktykant |
hej laura! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Laura praktykant |
Chyba podłączymy do kratki chociaż w sumie to jeszcze nie
wiem a co lepiej do kratki? |
| |
offline Karrot doświadczony
|
Taki pod skosem może fajnie wyglądać, ale pytanie jak z funkcjonalnością. Mi się podobają najbardziej kominowe czarne i srebrne, myślę zresztą że biały byłby niepraktyczny, bo widać na nim każdy brud. Tutaj jest bardzo duży wybór, a ceny naprawdę zachęcają. |
| |
Gość: ziarenko praktykant |
|
| |
offline Zykfryd kierownik
|
Sprzęt cichy i wydajny to podstawa. Też uważam, że okapy Globalo pod tym względem się sprawdzają, a do tego znajdzie się sprzęt w przedziale cenowym wspomnianym w jednej z wypowiedzi powyżej. |
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
OKAP, dobry wybór
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 17 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 195 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...
- Jakie zasłony i firany? Liczba postów: 90 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz inspiracji do odświeżenia swojego wnętrza, warto zwrócić uwagę na dekoracje okienne, a konkretnie na firany Września. Są one nie tylko funkcjonal...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 96 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- czarna czy czerwona kuchnia Liczba postów: 51 Grupa: Najnowsze t... Szanowni Państwo, czarna kolorystyka najlepiej sprawdzi się w dobrze doświetlonej kuchni o większym metrażu. W mniejszym pomieszczeniu dobrym rozwiązaniem może....