Obsluga placowa w firmie

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

22 grudnia 2014, 12:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakiego systemu do obsługi płacowej używacie w swoich firmach?
Korzysta ktoś z Was z systemu TETA od UNIT4BS? Pytam, ponieważ niedługo mam zamiar zainwestować w jeden z systemów, a nie wiem na który się zdecydować...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lipca 2017, 15:49

A sprawdzałeś może ten system http://dynamics365.com.pl/?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 grudnia 2021, 16:11

A ja polecam postawić na sztuczną inteligencję, a dokładniej na ABBYY FlexiCapture. Więcej informacji na temat OCR faktur tutaj: https://thestory.is/pl/journal/ocr-faktur-jak i-program-wybrac-o-tym-co-sprawdzi-sie-najlepiej/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Budowa dróg - kompleksowo Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Ciekawie ile osób zainteresuje się budowa dróg . Sam pewnie jeszcze dzisiaj o tym powiem mojemu kumplowi.
  • Mobilny Serwis TIR Liczba postów: 4 Grupa: Pasje forum... Wynajem samochodów dostawczych i busów cieszy się popularnością wśród osób organizujących przeprowadzki lub transport większych grup. W ofertach takich jak ta n...
  • Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 149 Grupa: Pasje forum... Wybór kleju do sztucznych rzęs zależy od kilku czynników, takich jak doświadczenie w aplikacji i typ skóry. Osoby początkujące często szukają produktów o łagodn...
  • Gra w karty Liczba postów: 63 Grupa: Pasje forum... Gry karciane zawsze były fantastycznym sposobem na relaks i nawiązanie kontaktu z przyjaciółmi, oferując zarówno wyzwanie, jak i szansę na interakcję społeczną....
  • Moda na wiosnę Liczba postów: 69 Grupa: Pasje forum... Podczas wakacyjnego wyjazdu kluczowe jest posiadanie wygodnych i stylowych ubrań, które sprawdzą się w różnych sytuacjach. Zwiewne sukienki plażowe, lekkie tuni...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19509 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 396

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >