Ochrona środowiska - Widar zmierza w kierunku recyklingu

« Powrót do artykułu: Ochrona środowiska - Widar zmierza... | « Powrót do grupy: Aktualności

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

31 sierpnia 2016, 21:26

Zgadzam sie: good 0 bad

obecnie coraz więcej firm stawia na recykling, ja też zamówiłem maszyny do swojej firmy, znalazłem dobrą ofertę w http://azotas.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 czerwca 2017, 09:21

Jeżeli chcecie mieć pewność co do maszyn oraz dostęp do największego wyboru w jednym miejscu to koniecznie odwiedź Bartontech który dodatkowo zajmuje sie serwisem tych maszyn, także zadbali w każdym detalu o najwyższy standard. Na pewno nie będziesz żałował.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 września 2017, 14:58

Po załatwienu już całej dokumentacji, to dobry surowiec oraz porządne maszyny i ciągłość ich pracy decyduje o sukcesie inwestycji. Dlatego moim zdaniem i widzę, że rownież poprzednika warto wybierać porządny sprzęt oraz firmę która na pewno będzie znała się na ich serwisowaniu. Łącząc te warunki warto odezwać się do firmy Bartontech, która zajmuje się sprzedażą maszyn nowych i używanych do recyklingu oraz ich serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 listopada 2017, 14:54

Ochrona środowiska jest bardzo ważna. Sam odpadki z tworzyw sztucznych sprzedaje do firmy www.scinka.pl, która zajmuje się ich przetwarzaniem. Firma ma swoją siedzibę w województwie Opolskim i jeżeli chcecie dbać o środowisko to polecam wam sprzedawać im odpady z tworzyw sztucznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 grudnia 2017, 12:21

Zdrowe i zadbane środowisko jest tylko i wyłącznie uzależnione od nas. To my jesteśmy powodem zaśmieconych lasów, ale również i my możemy zacząć przeciwdziałać temu. Wszczególności warto poddawać recyklingowi i utylizacji śmieci elekroniczne, gdyż są najbardziej szkodliwe dla środowiska. W tym celu wszelkie odpady powierzam http://elektrosmieci.warszawa.pl/, rozwiązują ten kłopot w mgnieniu oka.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 lutego 2018, 13:02

Dbać o środowisko można na każdym kroku. Sprzedawanie złomu i makulatury jest również dbaniem o środowisko. Warto jednak to sprzedawać sprawdzonej firmie, która spełnia wszystkie wymagania potrzebne do segregacji odpadów. Polecam wam www.skupzlomumlodzieszyn.pl Oni są właśnie taką sprawdzoną firmą dbającą o środowisko.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 lutego 2018, 11:01

To właśnie przy budowie hal, które często są po prostu połączone z różnego rodzaju obiektami biurowymi warto mieć kontakt do firmy, która specjalizuje się w różnego rodzaju gospodarce (kompleksowej) odpadami. Tu mogę polecić kontakt do http://geanova.pl/ oni się właśnie w tym specjalizują. I robią to naprawdę dobrze moim zdaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2018, 17:57

Mało tego - są także firmy specjalizujące się w odnawianiu terenu zniszczonego przez działania wydobywcze. Kiedyś współpracowałem z www.haldex.com.pl. Zajmują się m.in. ukształtowaniem rzeźby terenu, odtworzeniu gleb oraz odbudowie niezbędnej infrastruktury.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2018, 10:50

Ja natomiast współpracowałem kilka miesięcy temu z firmą www.labotest.com.pl, specjalizującą się w pomiarach emisji spalin oraz analizie chemicznej. Recykling jest także bardzo ważny ale o środowisko trzeba dbać kompleksowo.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2018, 09:58

Coraz więcej firm decyduje się na recykling. Sam zresztą ostatnio się na to zdecydowałem. Moja firma rozpoczęła współpracę z www.recyklingskup.podlasie.pl Zajmują się skupowaniem od nas odpadków z tworzyw sztucznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 605

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >