offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kofluk88 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Radzę wcześniej przeliczyć koszt całej inwestycji i
porównać ze spodziewanymi oszczędnościami. Jak wiadomo
okładanie budynków styropianem z zewnątrz przynosi |
| |
Gość: baggio praktykant |
Izolacja natryskowa bardzo szybko zyskuje coraz większe uznanie w naszym kraju. W Stanach praktycznie tylko ta metoda jest stosowane. Jeśli jeszcze nie znalazłeś firmy, która wykona Ci docieplenie to możesz zapytać ich: Purpiana- bardzo solidna firma, działa na terenie całego kraju |
| |
Gość: Mi rek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: baks praktykant |
myślę, że każda szanująca się hurtownia materiałów bez problemu wykona kosztorys i wszystko będzie jasne. Ciekawiej ma się rzecz w przypadku badań pomiarowych, np z użyciem sprzętu, jakim są kamery termowizyjne (myślę,że na użytek domowy wystarczą proste i dość poręczne w użyciu [url]http://www.ects.pl/produkty/c136_termowizja_kamery-term owizyjne_budownictwo-i-energia-odnawialna/p230_1-flir-i3-i5- i7 korzystał ktoś? |
| |
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
W tym temacie polecam jednak skorzystanie z usług fachowców i to nie „Pana Mariana, Złotej Rączki”, który teoretycznie się na wszystkim zna, ale profesjonalnej firmy, specjalizującej się w tego rodzaju ociepleniach. Ja tak zrobiłem i mam spokojną głowę oraz gwarancję, że wszystko zostało wykonane zgodnie z planem, bez żadnych pomyłek i niepewnych innowacji. Mogę polecić z czystym sumieniem „moją” firmę, którą wynająłem w tym celu, jest to firma Cels (http://www.cels.pl), która podeszła do mojego zlecenia bardzo indywidualnie, biorąc pod uwagę wszystkie wskaźniki oraz wytyczne. |
Ten post był edytowany przez dnia: 27 września 2015, 11:44 | |
| |
Gość: kamila888 praktykant |
|
| |
Gość: konstantyn praktykant |
|
|
Ocieplenie budynku
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Jaki kominek? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... W dobie rosnącej świadomości ekologicznej i potrzeby oszczędzania energii, coraz więcej osób poszukuje sposobów na Mapquest Directions stworzenie domu przyjazne...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 40 Grupa: Ekologiczny... Zdecydowanie warto rozważyć budowę domu energooszczędnego! Sam zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że chociaż początkowy koszt budowy może być nie...
- Okna nowej generacji Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/okna-pvc/
- niższe koszty ogrzewania Liczba postów: 594 Grupa: Ekologiczny... Jednym z znakomitych miejsc gdzie znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek je...
- Klimatyzacja Liczba postów: 271 Grupa: Ekologiczny... Ja montuję na dole jedna duża jednostkę 3.5 albo 4kW na salon z aneksem około 37 metrów. Na górze w pomieszczeniach od zachodu, czyli master bedroom i biuro. 2x...