Ocieplenie hali z blachy

« Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

11 września 2018, 15:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Akurat konstrukcjami stalowymi zajmujemy się od dawna i również możemy pomóc w tej kwestii, zobacz na Dip-Stal.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 listopada 2018, 22:54

Możliwe, że przyda Wam się stal jakościowa przy tworzeniu tego typu ocieplenia w hali. Myślę, że możecie wykorzystać artykuły znane z oferty - http://www.polmet.eu - charakteryzuje je świetna jakość!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2018, 11:38

Akurat tak się składa, że izolacją budynków zajmujemy się tym na co dzień i służymy pomocą, warto sprawdzić na Ocieplenia-Ekodom

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2018, 10:54

Bardzo dobrym rozwiązaniem w tym przypadku może być izolacja natryskowa. Posiada wysokie właściwości termoizolacyjne i wieloletnią trwałość. Dla mnie taką izolację wykonywała firma www.sin-pur.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 grudnia 2018, 15:34

Izolacje wysokotemperaturowe i tkaniny przemysłowe też się przydadzą i wiem, nawet gdzie można takie izolację kupić. Firma Europolit jest obecna na rynku od 1995 roku i oferuję i dystrybucję bezazbestowych materiałów uszczelniających, izolacji wysokotemperaturowych, materiałów ciernych, kompensatorów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2019, 14:19

a płyty warstwowe Kingspan? moim zdaniem to byłby dobry wybór. mają doskonałe parametry izolacyjne i zostały dopracowane w taki sposób, że pasują do budynku każdego typu

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2019, 11:51

Ja osobiście polecam wam zainwestować w płyty termoizolacyjne. Jeżeli jesteście zainteresowani tego typu ociepleniem to polecam wam skontaktować się z firmą www.lubawka.pl oni zajmują się sprzedażą płyt termoizolacyjnych w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2019, 09:27

Hmm a jaka to powierzchnia, bo jednak wełna może tutaj bć zbyt droga?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2019, 12:26

Najlepiej zainwestować w wentylowane panele elewacyjne. Ja w tym celu polecam wam skontaktować się z firmą http://www.loxan.pl/ Oni mają spore doświadczenie w wykonywaniu ociepleń i elewacji budynków.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 stycznia 2020, 12:18

Warto zainwestować w porządną instalację grzewczą. Wtedy nie będziemy mieli problemów z ogrzaniem naszyj hali. Polecam wam w tym celu skontaktować się z firmą https://probon.pl/ Oni zajmują się projektowaniem i wykonywaniem instalacji grzewczych w budynkach tego typu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ocieplanie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Z dobrej jakości firm specjalizujących się w ocieplaniu to polecam https://iqterm.pl/ Korzystałam z ich usług i naprawdę jestem mega zadowolona
  • jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 41 Grupa: Robimy izol... Ocieplenie garażu blaszanego to świetny pomysł, zwłaszcza na nasze kapryśne zimy. Najczęściej stosuje się styropian o grubości 3-5 cm, mocowany od wewnątrz za p...
  • Ocieplenie poddasza - czym najlepiej ? Liczba postów: 175 Grupa: Robimy izol... Więcej pracy i problemów niż pożytku. Musisz zastosować paroizolacje. Cięcie i uszczelnianie jej między krokwiami, do fachowej roboty się nie zalicza. Lepiej za...
  • Jaki tynk? Liczba postów: 842 Grupa: Robimy izol... Nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Nie będę mógł za bardzo pomóc.
  • Computer Network Assignment Help By Computer Netwo... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy izol... Do you find it difficult to complete your assignments? Have you considered paying someone to complete them for you? You can stop searching because Computer Netw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19625 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 162

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >