offline łopaciński praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline balonik doświadczony
|
Trzeba mieć świadomość, że tak mała pralka ładowana od przodu jest mało stabilna i w czasie wirowania może się przemieszczać. Nie zawsze pomocne jest staranne wypoziomowanie czy działanie systemu wyważania wsadu. Moim zdaniem, weźmy pod uwagę raczej wąskie pralki ładowane od góry. Ich bęben jest zamocowany na obu końcach osi obrotu, nie ma tak silnej tendencji do wpadania w wibracje, a jej mechanizmy są mniej obciążone i dzięki temu bardziej niezawodne. |
| |
Reklamy Google | |
offline mufasa doświadczony
|
|
| |
Gość: Fiołkka praktykant |
|
| |
offline martika majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Daniela praktykant |
|
| |
Gość: DagmaraJ praktykant |
|
| |
offline aniechto inżynier
|
Posiadam dwie pralki ładowane od frontu i na stabilność nie mogę narzekać, nie wpadają w drgania podczas wirowania a już tym bardziej podczas prania. |
| |
offline Kristoferek kierownik
|
|
| |
offline roter majster
|
To, czy pralka ładowana jest od góry czy od frontu, to chyba zależy od tego jak wygospodarowaliśmy miejsce na pralkę? W niektórych pomieszczeniach jest zbyt ciasno, by otwierać drzwiczki od pralki i wtedy lepiej mieć taką ładowaną od góry. I chyba tym należy kierować wybierając, a więc pytanie co będzie lepsze dla mnie trochę traci sens. |
|
Od frontu czy od góry?
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...
- piekarrniki Liczba postów: 78 Grupa: Sprzęt AGD... Świetną ofertę wyposażenia do gastronomi znajdziecie w https://atom-market.pl/ To miejsce zostało stworzone z myślą o zapewnieniu klientom produktów wysokiej ja...
- Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 40 Grupa: Sprzęt AGD... Czy zwracacie uwagę na jakość produktów spożywczych, z których korzystacie w kuchni? Bardzo lubię spędzać wolny czas w mojej kuchni i gotować, zwłaszcza dla naj...
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...