![]() Gość: piotrrzekiecki praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Modrzew praktykant |
Ja oczywiscie postąpiłem podobnie. Najpier zamontowałem specjalne filtry, póżniej podłączyłem urządzenia. Wiadomo, ze teraz urządzenia domowe nie mają jakiejś długiej żywotności, ale po co zmieniać pralkę co dwa lata, jak można zmienic ją dopiero za 6-7 ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Studniarz.waw.pl inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: nyllkos praktykant |
A moim zdaniem lepiej zainwestować w urządzenie uzdatniające wodę, ponieważ odwiert studni głębinowej jest znacznie droższy niż takie urządzenie i koszty jego eksploatacji. No i wszystkie potrzebne urządzenia do studni też swoje kosztują. |
|
Odpowiednie filtrowanie wody
«
Powrót do artykułu: Odpowiednie filtrowanie wody | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Budowa domku narzędziowego krok po kroku Liczba postów: 13 Grupa: Budowa i re... jeśli chodzi o budowę domku narzędziowego, to zdecydowanie warto rozważyć użycie płyt MPB do zabudowy wnętrza albo do wykonania półek i regałów. sam tak zrobiłe...
- Bezpieczna praca na wysokości Liczba postów: 42 Grupa: Budowa i re...
- Ile kosztuje budowa domu? Liczba postów: 957 Grupa: Budowa i re... Tak naprawdę każda budowa to inne koszty i wydatki. Dlatego stawiając domy bardzo podobne, i tak dla każdego trzeba wykonać osobny kosztorys. Zmiany w instalacj...
- Planowanie budowy domu zaczynamy od rzetelnego kos... Liczba postów: 10 Grupa: Budowa i re... Zgadzam się, taki kosztorys to podstawa. A jego wykonaniem zajmuje się zazwyczaj kosztorysant lub inżynier budownictwa na podstawie projektu technicznego. Nie m...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 397 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...