Odpowiednie filtrowanie wody

« Powrót do artykułu: Odpowiednie filtrowanie wody | « Powrót do grupy: Budowa i remont

8 lutego 2017, 10:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Woda z kamieniem szybko weryfikuje domowe urządzenia takie jak zmywarka czy pralka dlatego zdecydowałem się na zakup instalacji filtrującej w firmie http://gc2000.pl i mogę powiedzieć że od tej pory jakość wody znacznie się poprawiła.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2017, 17:09

Ja oczywiscie postąpiłem podobnie. Najpier zamontowałem specjalne filtry, póżniej podłączyłem urządzenia. Wiadomo, ze teraz urządzenia domowe nie mają jakiejś długiej żywotności, ale po co zmieniać pralkę co dwa lata, jak można zmienic ją dopiero za 6-7 ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2017, 08:35

Tutaj polecam również zastanowić się nad wykonaniem odwiertu studni głębinowej co daje gwarancję czystej wody w naszym domu, zresztą sami zobaczcie na www.Studniarz.waw.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2017, 19:03

A moim zdaniem lepiej zainwestować w urządzenie uzdatniające wodę, ponieważ odwiert studni głębinowej jest znacznie droższy niż takie urządzenie i koszty jego eksploatacji. No i wszystkie potrzebne urządzenia do studni też swoje kosztują.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 508

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >