Gość: Monika7654321 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tomek_76 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: annka praktykant |
A nie lepiej byłoby wynająć szlifierkę i frezarkę z http://mpa-narzedzia.pl/katalog_34_wynajem_i_ serwis.htm i samemu wyrównać ten beton? Na pewno będzie cię to o wiele mniej kosztowało niż zlecanie wszystkiego jakiejś firmie. Ja tam zawsze staram się szukać rozwiązań, które są lepsze dla mojego portfela. |
| |
Gość: piotr889 praktykant |
najlepiej skorzystać z porady fachowców od budowlanki - oni będą najlepiej wiedzieli jaki rodzaj kruszywa, czy innej podsypki dobrać. korzystałem kiedyś z usług firmy http://praceziemneelblag.com.pl/ mają duży wybór kruszyw i dobrze wspominam naszą współpracę. |
| |
Gość: tolek79 praktykant |
zgadzam się,że skorzystanie z pomocy fachowej firmy budowlanej to najlepsze wyjście. w moim przypadku,jako dostawcy kruszywa sprawdzili się http://www.phu-leszczynski.pl sprawnie uwinęli się z dostawą,a z jakości materiałów byłem zadowolony. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: numi8 praktykant |
|
| |
Gość: magnessss praktykant |
Moje zdanie jest takie, że kruszywo najlepiej zamawiać w sprawdzonych firmach, żeby nie dostać byle czego. Na pewno konkurencyjną ofertę w tym zakresie ma CZYSTY ZYSK KAROL BOROŃ. Warto się z nimi skontaktować i zapytać o szczegóły. Oferują nie tylko sprzedaż kruszyw, ale również usługi transportowe. Nie trzeba więc dodatkowo szukać firmy, która dostarczy nam zamówiony towar. |
| |
Gość: marek.m praktykant |
oczywiście, że najlepsze są firmy sprawdzone, dlatego skorzystałem z rady sąsiada, który polecił mi firmę www.topaz-kruszywa.pl. Bardzo solidna firma, bez problemu dowieźli mi zamówiony towar i jeszcze wypożyczałem od nich ładowarkę do prac ziemnych. |
| |
Gość: msad praktykant |
|
| |
Gość: Domione praktykant |
|
|
Odpowiednie kruszywo do posadzki
«
Powrót do artykułu: Odpowiednie kruszywo do posadzki | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jakie meble kuchenne wybrać do kuchni? Liczba postów: 191 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własny punkt gastronomiczny i wiem jak ważne jest odpowiednie wyposażenie. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z wyposażenie...
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 226 Grupa: Wnętrza muszę się pochwalić, bo mam ten odkurzacz Air Essence Bise Pro i po prostu go uwielbiam! poza tym, że jest bezprzewodowy i ma dużą moc ssania, to ma też podświe...
- Nowoczesna toaleta Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Podwieszana miska WC to synonim nowoczesności i funkcjonalności w aranżacji łazienki. Jej główną zaletą jest łatwość w utrzymaniu czystości oraz estetyczny wygl...
- Łazienka - jak urządzić ją z głową? Liczba postów: 8 Grupa: Wnętrza Szukasz inspiracji do łazienki? W Świecie Łazienek znajdziesz dodatki, które mogą zdziałać cuda i nadać wnętrzu charakteru. Warto poświęcić chwilę na wybór taki...
- Pies w domu - pamiętajmy o tym przed projektowanie... Liczba postów: 7 Grupa: Wnętrza Pamiętajcie, że jak macie zwierzaki to będą rysować powierzchnie pazurkami. Ja np lubię zostawiać resztki płyty MPB po innych realizacjach i wzmacniać niektóre....