Odręczne malowanie ścian w pokojach dla dzieci.

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

17 listopada 2009, 17:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chcesz by pokój Twojego dziecka był kolorowy i niebanalnie udekorowany, zapraszam do galerii Hipkowej Ścianki.

www.hipkowa-scianka.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2011, 11:39

jak będę chciała coś takiego wykonać to skorzystam ze swoich rąk i gotowych szablonów. Czasami coś takiego, taka własna koncepcja wychodzi lepiej niż z profesjonalnej firmy, także ja dziękuję!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2011, 12:04

hehe sam- zadowolony z efektu satysfakcja itp :D

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2011, 11:30

No właśnie o to chodzi, satysfakcja jest bezcenna :) I do tego ta radość przy wspólnym tworzeniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2011, 12:33

Chyba o to chodzi w takim przypadku, żeby dać frajdę dzieciom. A na pewno większą radochę będą miały z samodzielnego pomalowania ścian wraz z rodzicem, to także świetny pomysł na spędzenie razem czasu :).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2011, 21:57

marzenie dziecka, wlasnorecznie zamalowac sobie sciany w pokoju, do teraz o tym mysle!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2011, 11:24

u mnie nawet tak zrobili, plakatówkami ręce sobie malowali i odbijali na ścianie, nie chce opisywać swojej reakcji po tym ;D;D...ale trzeba było malowac

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2011, 12:06

hehehe vincent rozumiem że u ciebie zrobili to niezamierzenie hehehe czyli reakcja słuszna :D no ale co zrobić dzieciaki już tak mają, ale w sumie taka jedna kolorowa ściana z odciskami dłoni fajnie wygląda w pokoju dzieciaczka jak jest to odpowiednio pomyślane i przygotowane :)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2011, 12:42

Tak to prawda już kilka razy spotkałam się z tym że u dzieciaków w pokoju jedna ściana była zupełnie biała, nie pytałam o nic... kiedy przyszłam drugi raz na ścianie już były odciski małych i dużych rączek, gdzieś tam nawet stopy się przewinęły. Fajnie bo kolorowo i różnorodnie

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2011, 11:09

i wez to pozniej pokryj, zwykla farba marketową bym sie nie odwazyl!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 261

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >