Jeśli przed waszym budynkiem zawsze jest problem z odśnieżaniem, to od razu polecam Wam zatrudnić odsniezaniewarszawa24.pl/]odsniezaniewarszawa24.pl - Multi Projekt Swietni fachowcy, na pewno się z nimi dogadacie. My stosujemy takie rozwiązanie i nie mamy już problemu z tym kto i kiedy to zrobi
offline MartynaCon inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 4 marca 2016, 20:49 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Aleksandrasmajli kierownik
|
U nas z odsnieżaniem nie jest źle, mieszkamy na wiosce i
każdy gospodarz sam sobie musi obejście i drogi kawałek
odśnieżyc i to sie świetnie jak dotąd sprawdza. Nawet w
tym roku planuję zainwestować sobie w pojemnik na piasek,
bo ostatnio mi zamarzł jak go śnieg zasypał i był
problem. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: werq praktykant |
Posiadając duży parking pod firmą, warto w zimie wynająć firmę zajmującą się odśnieżaniem obiektu. Ja wybrałem firmę strona www: Multi-Projekt . Super firma, z której usług korzystam już od jakiegoś czasu. |
| |
Gość: jizx praktykant |
Oj tam, kupić solidną odśnieżarkę i po sprawie: http://www.sklepalko.pl/ |
| |
offline madejski fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: igor12 praktykant |
|
| |
Gość: aubis praktykant |
a dla tych co sami odśnieżają mogę polecić punkt, gdzie warto zamawiać sól drogową http://www.krex.com.pl/ mają tam wyjątkowo dobre ceny |
| |
Gość: angka praktykant |
na naszym osiedlu o odświeżanie dba zarządca nieruchomości, jeszcze się nie zdarzyło, żebyśmy mieli z nim jakiekolwiek problemy w tym zakresie |
| |
offline Czarny inżynier
|
U nas tak samo, na osiedlu zarządca zawsze ma kilka osób "technicznych", którzy w ciągu roku zajmują się sprzątaniem albo drobnymi naprawami, a zimą zauważyłem, że jest ich trochę więcej i oni odśnieżają, Gestor dba o takie rzeczy, zawsze jak wychodze rano do pracy to już jest odśnieżone, chyba zaczynają pracę koło 6-7 rano |
| |
Gość: Olek472 praktykant |
U mnie na szczęście nie ma z tym problemu, inna sprawa to działka. Postanowiłem na nią zakupić niewielką odśnieżarkę od Stigi www.kerpol-karcher.pl/sklep/product/2693-odsn iezarka-stiga-st-1145-e.html i na moje potrzeby sprzęt zupełnie spełnia swoje oczekiwania |
|