offline kanders kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jakub zawadzki kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
Kanders, a zrób w jednym pomieszczeniu szmatą, a w drugim tak jak ja to opisałem;D...ja wiem, jak wyjdzie;)...jak już gdzieś wspominałem, jak już się do czegoś przymierzam, to zagłębiam się w temacie do końca, szukając ciekawostek, poza tym sposób lakierowania, który opisałam, jest powszechny wśród fachowców, lakierowaliśmy tak podłogi u rodziców moich, a potem u siostry mojej żony. |
| |
offline kuratelko majster
|
|
| |
offline iciesla fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fortitudo moderator
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
nie scierasz jej na maxa, tylko delikatnie, po to, zeby wyrównac powierzchnie i zeby nie było babli czy grudek i innych zacieków....niektórzy klada 1 warstwe w ogole tylko, ale ja nie polecam, bo 2 dają lepszy, trwalszy efekt, tylko trzeba umiec to zrobić. Dlatego podkreślam, papierem sciernym szlifujemy tylko wtedy, gdy mamy zamiar kłaść dwie warstwy lakieru;) |
| |
offline fortitudo moderator
|
|
| |
offline Kasiunia 2011 inżynier
|
|
| |
offline Anna.D1980 majster
|
|
|
Odświerzenie podłogi
«
Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi
Ostatnio na forum
- Panele Liczba postów: 131 Grupa: Robimy stro... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego sklepu Zip-Floors z najróżniejszymi podłogami, drzw...
- strop na poddaszu Liczba postów: 3 Grupa: Robimy stro... Tak, podłoga drewniana i kg będą ok. -- Kris Polecam profesjonalne konduktometry
- POMOCY!! Przeciekajacy strop Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Wilgoć na suficie po dużych opadach deszczu niekoniecznie musi być powodem do niepokoju, zwłaszcza że dach nie jest jeszcze zamontowany. W przypadku odkrytego s...
- Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 375 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....
- Podłogi Liczba postów: 235 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...