Z zakupem odzieży roboczej dobrej jakości często są problemy, bo jest wiele podróbek na rynku i jakiejś tanizny, która w praktyce nie zdaje egzaminu. Niestety trudno oddzielić godne uwagi pozycje od tych, które się do niczego nie nadają. Ja kupuję odzież bhp na muntech24.pl i jak na razie nie mam zastrzeżeń. Chyba najlepiej znaleźć sobie jednego solidnego dostawcę i być mu wiernym. Ja polecam z własnego doświadczenia takie podejście.
Gość: krzychoo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Djonizos praktykant |
Wszystko jest tak naprawdę kwestią preferencji, ale spodnie, tshirt, buty i rękawice uważam za obowiązkową odzież ochronną, którą powinien mieć każdy pracownik. Sam zakupiłem sobie takie artykuły w sklepie bhp dodając do tego apteczkę i kilka akcesoriów. Wszystko w jednym miejscu to mega wygoda, także wszystkim, którzy planuję zakup odzieży ochronnej polecam www.rotex-bhp.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Mikołaj33 praktykant |
|
| |
Gość: Komon praktykant |
Zdecydowanie polecam. Dobry materiał. Trwały i przede wszystkim przewiewny. Nigdy nie miałem problemu z jej noszeniem nawet przy 30 stopniach. Chociaż ostatnio też staram się testować inną odzież roboczą i od pewnego czasu korzystam z tej od http://www.srubywkrety.pl/ |
| |
offline ewaboberr doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline SwiatToalet.pl doświadczony
|
|
| |
offline Walicki22 majster
|
Bhp to podstawa w pracy budowlanej i nie tylko. My w takie rzeczy jak hełmy ochronne, nauszniki przeciwhałasowe, rękawice, okulary i gogle, odzież i obuwie,środki czystości kupuję nie zmiennie w firmie http://aritex.pl/. |
| |
Gość: Lucek praktykant |
|
| |
Gość: Marcino praktykant |
|
| |
offline januszkk kierownik
|
Pojawiły się tutaj pomysly wypożyczenia odzieży roboczej
i ochronnej. Moim zdaniem jest to jednak dość słaby
pomysł i nie polecam takiego rozwiazania. To oczywiste,