W ogrodniczkach na budowie współczuję ;) ogrodniczki to
są dla mechanika kup sobie normalne spodnie do pasa i
zobaczysz że dużo lepiej się pracuje. W Ferpol są
wygodne spodnie - na miejscu doradzą Ci jakie konkretnie
wybrać.
Wiele razy kupowałem tam obuwie oraz ubrania robocze, dobra
hurtownia z korzystnymi cenami w stosunku do wielu innych
sklepów jakie widzialem.
Proponuję tutaj jeszcze sprawdzić:
Ferpol Odzież robocza - BHP
ul. M.C Skłodowskiej 98
96-100 Skierniewice
tel: 46 832 80 20
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline januszkk kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez januszkk dnia: 12 października 2020, 10:02 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jan55678 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jan55678 praktykant |
Mogę śmiało polecić odzież roboczą od firmy LOGO www.logo.pl, szczególnie ubrania na zimę, ocieplane. Mają dobrej jakości odzież roboczą i ochronną. Można też od razu zamówić u nich ubrania z własnym logo. Dobra jakość i obsługa potrafi doradzić. |
| |
Gość: DamianKos praktykant |
|
| |
offline damian88 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Sławek1770 praktykant |
Mogę śmiało polecić odzież roboczą od www.logo.pl Bardzo dobra jakość za właściwą cenę, duży wybór i nietypowe rozmiary - co już nie tak łatwo znaleźć. Szczególnie jestem zadowolony z oferty polarów i kurtek roboczych. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: Włodiis praktykant |
|
| |
Gość: Rick90 praktykant |
Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z ofertą sklepu https://deltabhp.com.pl/sklep/ gdzie kupimy praktycznie wszystko co na budowę z odzież jest potrzebne. Ostatnio zamawiałem u nich ochraniacze na kolana i bezpieczne buty. |
| |
Gość: Robert praktykant |
Po wielu doświadczeniach i "przygodach" z odzieżą roboczą w końcu znalazłem firmę, która u nas się sprawdza i służy na dłużej. Od kilku lat zaopatrujemy się w firmie LOGO: www.logo.pl Mają odzież roboczą i ochronną. Zamawiając ubrania robocze można od razu je obrandować (wstawić własne logo). Są producentem więc mogą także uszyć odzież na zamówienie. Teraz powoli zaopatrujemy się u nich w ocieplane kurtki i spodnie. Obsługa też na wysokim poziomie i wielokrotnie potrafiła doradzić. |
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸