![]() Gość: JamesSax praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
Reklamy Google | |
|
| |
|
| |
![]() Gość: kolsexpaf praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: bppnblink praktykant |
|
| |
![]() Gość: efvoblink praktykant |
|
| |
![]() Gość: bsjkBappy praktykant |
|
| |
![]() Gość: candipharm com praktykant |
|
| |
offline ![]() konka praktykant
![]() |
To co mogę doradzić odwiedzającym to zakup roślin w szkółce drzewek i krzewów ozdobnych Bór. A dlaczego tam? Bo oni mają duży asortyment, atrakcyjne ceny i dbają o to aby rośliny przy transporcie były odpowiednio zapakowane. Poza tym maja bardzo ładne i zdrowe rośliny :) |
|
Ogrody
«
Powrót do grupy: Ogrody
Ostatnio na forum
- Jakie krzewy, kwiaty i rośliny do ogrodu? Liczba postów: 128 Grupa: Ogrody Drzewa owocowe dostarczają pożywienia zarówno dla ludzi, jak i dla zwierząt. Jabłonie, grusze, śliwy czy czereśnie nie tylko upiększają krajobraz, ale także wsp...
- drzewa lisciaste do małego ogrodu Liczba postów: 17 Grupa: Ogrody Drzewa mają ogromny wpływ na mikroklimat otoczenia. Ich korony zapewniają cień, zmniejszając nagrzewanie powierzchni i obniżając temperaturę powietrza. Ponadto....
- Zakłądanie ogrodu z firmą czy samemu Liczba postów: 126 Grupa: Ogrody Jeżeli chodzi o mnie, to podczas budowy mojego domu wszelki sprzęt budowlany, który potrzebowałem do poszczególnych prac wynajmowałem w polecanej mi firmie Grea...
- Rośliny w ogrodzie Liczba postów: 185 Grupa: Ogrody Przystępną cenowo ofertę zarówno nasion traw ale również kwiatów, warzyw oraz preparaty do szamba, oczek wodnych, odstraszacze, artykuły ogrodnicze, domowe i wi...
- Jak nawóz kupić? Liczba postów: 121 Grupa: Ogrody Florovit to świetny wybór dla każdego ogrodnika. Na https://sklepinco.pl/marka/florovit/ znajdziecie nawozy do trawników, krzewów i kwiatów, które naprawdę dzia...