Ja jestem bardziej za metalem(przemawia do mnie bardziej pod względem estetycznym), ale w tym co mówi ottenjeden też jest trochę racji. Co prawda, znalazłem na stronie pozbruku zdjęcia z przykładowym wykonaniem takiego ogrodzenia, ale chyba ten wzór przęseł jest dla mnie zbyt "otwarty" i będę musiał poszukać jakiegoś innego.
Stron: 8 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
No właśnie prywatnośc jest wtedy bardzo ograniczona. A więc może lepiej od razu wybrać mur, który zapewni o wiele większą prywatność szczególnie jak ktoś najbardziej korzysta z podwórka przedomowego. Pozbruk ma bardzo szeroką ofertę murów co mnie zdziwiło, bo myslałem że zajmuja sie tylko materiałami na ścieżki, podjazdy, tarasy a tu jednak zaskoczenie |
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 18 sierpnia 2015, 21:50 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
O jeju przeprasza, ale w pozostałych wyrazach "mur" już było dobrze. Tak to jest jak człowiek próbuje ćwiczyć szybkie pisanie. Ale to na pewno nie z winy mojej ortografii :) Oczywiście, że tak ogordzenie w Pozbruk kupuje się w słupkach o różnych wymiarach, więc można sobie ułozyć niższy murek oraz słupy i wtedy dobierasz przęsła. Tak jak w realizacji z Słupkami M |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
|