Ogrodzenie działki

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

25 sierpnia 2015, 12:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Najfajniejsze są ogrodzenia wykonane z paneli ogrodzeniowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2015, 19:22

Oj niestety nie mogę się z tym stwierdzeniem zgodzić. Może dla pustej działki czy zboku od sąsiada jednak na front zdecydowanie odpada.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2015, 18:34

Dokładnie, panelowe zupełnie do mnie nie przemawiają. Bardziej będą chyba pasować gabiony albo mury samonośne na przykład te pozbruku, niż ogrodzenia panelowe.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2015, 23:34

No mury samonośne są najładniejszą wersją ogrodzenia i dla mnie takie jak milano są najestetyczniejszą wersją.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2015, 13:54

Również za najbardziej estetyczny rodzaj ogrodzenia uznaje mury samonośne, a jak jeszcze się napatrzyłem na te aranżacje od Pozbruka to już chyba nic z nimi nie wygra :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2015, 23:45

Hm, bezsprzecznie dobre są te produkty pozbruku, a co myślicie o gabionach jako ogrodzeniu?? Czy ewentualnie jakimś elemencie wpasowującym się w "wystrój" ogrodu?? Ciekawa mogłaby być taka wstawka według mnie, oczywiście jeżeli pasowałaby do koncepcji ogrodu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2015, 15:43

Wydaje mi się, że jak nie betonowe ani drewniane to zostają ci do wyboru ogrodzenia pcv. Z tego co wiem to bardzo dobry materiał na ogrodzenie, jest trwały - to na pewno i nie trzeba go tak odnawiac jak drewna i metalu. To najlepsze rozwiazanie w tym wypadku ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2015, 00:58

MariuszJab to te gabiony np. z metalu gdzie się wsypuje kamienie? Pozbruk tez ma coś takiego>

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2015, 15:16

Jakoś PCV nie bardzo kojarzy mi się z trwałością i wytrzymałością. Jednak w tym temacie jestem tradycjonalistą i opowiadam się za ogrodzeniem metalowym, dobrze zabezpieczonym przed korozją.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2015, 21:52

ottenjeden, tak, dokładnie o to mi chodzi. Hm, to dziwne bo jakiś czas temu nawet szukałem u nich na stronie(wpisywałem w wyszukiwarkę) i nic mi nie pokazywało, to zrozumiałem, że nie mają takiego produktu w swojej ofercie. Jesteś pewny, że to o pozbruk Ci chodzi, może jakaś inna firma z podobną nazwą??

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31212 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
  • Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10784 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
  • Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 413

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >