offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Ja niczego takiego na stronie Pozbruk nie widziałem i nie wydaje mi się, aby stawiali na gabiony. Raczej żadko uzywa się tego jako ogrodzenie przy domach jednorodzinnych, a raczej przy inwestycjach miejskich oraz przy budynkach firmowych. Mur Oslo to to czego szukałem na ogordzenie przed domem i własnie w połaczeniu z przęsłem, ale tylko w jednym miejscu. Wygląda to bardzo gustownie i szykownie |
| |
Reklamy Google | |
offline sandraholda praktykant
|
Moim skromnym zdaniem ładnie wyglądają ogrodzenia zrobione z pcv takie jak np na tej stronie http://ogrodzenia-pcv.pl/ogrodzenia-posesyjne , ale nie jestem przekonana czy nadają się na działkę. Kiedyś wszyscy mieli siatkę i nikt nie narzekał :p a teraz co druga osoba drewno, metal albo beton. Wszystko zalezy chyba od naszych upodobań, bo nikt nas nie zmusi do konkretnego rodzaju bez naszego przyzwolenia :D |
| |
|
|
| |
offline MariuszJab inżynier
|
Okej, mylić się rzeczą ludzką :) Hm, no właśnie nie wiem jak z tym zastosowaniem w większości do inwestycji miejskich, widziałem parę domów jednorodzinnych właśnie z gabionami i wyglądały całkiem estetycznie. Co prawda wspominam o tym tylko jako o ciekawostce, bo sam bym nie zrobił sobie takiego ogrodzenia, wolałbym chociażby wspomniany przez was mur oslo. |
| |
Reklamy Google | |
offline k.krysinski majster
|
|
| |
|
|
| |
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Gość: JuRRR praktykant |
Gabiony wyglądają całkiem spoko, jako elewacja, ale także jako ogrodzenie. Widziałem podobne na "żywo" i prezentuje się b. przyzwoicie. |
|
Ogrodzenie działki
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31191 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
- jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4084 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
- Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać. Liczba postów: 10783 Grupa: Ogrodzenia... Odkryj szeroką gamę drewnianych listew oferowanych przez https://listwywplot.pl/kategorie/drewnia ne-listwy/. Ich produkty są idealne do tworzenia pięknych i trw...
- Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
- Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.