Ogrodzenie z siatki z długą gwarancją

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

7 lutego 2019, 10:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Najlepiej rozejrzeć się za firmą, która sprzedaje solidne siatki ogrodzeniowe. Taką firmą na pewno jest www.siatkiwielkopolskie.pl Sam mam siatkę, którą zakupiłem od nich 5 lat temu i mogę wam powiedzieć że po tylu latach wygląda tak jak po zakupie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2019, 12:30

Taak jak siatka ma być to dobra jakościowo, bez powlekania mi każdy doradzał kogo nie pytałem. I porządna podmurówka, z Jońca ja będę brał i łączniki też, również z polecenia. Jak ktoś pierwszy raz robi to lepiej słuchać bardziej doświadczonych w temacie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2019, 09:27

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Jeżeli chodzi o nowoczesne ogrodzenia naszej posesji, to polecam zerknąć do nas na NowoczesneOgrodzenia.com gdzie znajdziecie szeroki wybór i niższe ceny, chętnie pomożemy i doradzimy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2021, 12:26

ciekawą ofertę ma firma http://www.siatmar.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kostka Liczba postów: 523 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli będziesz szukał dobrej jakości kostek brukowych to polecam zwrócić uwagę na rozwiązania proponowane przez Pozbruk jak m.in model Wenecja, Lido, bądź Plaz...
  • jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4087 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
  • Plamy na kostce brukowej Liczba postów: 425 Grupa: Ogrodzenia... Być może jakieś grzyby lub rośliny zaczynają wyrastać. Warto w takim przypadku bardzo dokładnie wyczyścić kostkę, przede wszystkim na jej łączeniach.
  • Ogrodzenie działki Liczba postów: 502 Grupa: Ogrodzenia... Jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości ogrodzenia to myślę, że warto pójść w stronę propozycji od Pozbruk które zapewniają wysoką jakość wykonania, estetykę i peł...
  • Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31221 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19443 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 110

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >