Najfajniejsze są ogrodzenia wykonane z paneli ogrodzeniowych.
Gość: KrystianX praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MariuszJab inżynier
|
|
| |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|
Hm, bezsprzecznie dobre są te produkty pozbruku, a co myślicie o gabionach jako ogrodzeniu?? Czy ewentualnie jakimś elemencie wpasowującym się w "wystrój" ogrodu?? Ciekawa mogłaby być taka wstawka według mnie, oczywiście jeżeli pasowałaby do koncepcji ogrodu :) |
| |
Gość: cympekwm praktykant |
Wydaje mi się, że jak nie betonowe ani drewniane to zostają ci do wyboru ogrodzenia pcv. Z tego co wiem to bardzo dobry materiał na ogrodzenie, jest trwały - to na pewno i nie trzeba go tak odnawiac jak drewna i metalu. To najlepsze rozwiazanie w tym wypadku ;) |
| |
offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Gość: oplek praktykant |
Jakoś PCV nie bardzo kojarzy mi się z trwałością i wytrzymałością. Jednak w tym temacie jestem tradycjonalistą i opowiadam się za ogrodzeniem metalowym, dobrze zabezpieczonym przed korozją. |
| |
|
ottenjeden, tak, dokładnie o to mi chodzi. Hm, to dziwne bo jakiś czas temu nawet szukałem u nich na stronie(wpisywałem w wyszukiwarkę) i nic mi nie pokazywało, to zrozumiałem, że nie mają takiego produktu w swojej ofercie. Jesteś pewny, że to o pozbruk Ci chodzi, może jakaś inna firma z podobną nazwą?? |
|