Witam,
Jakiego typu ogrodzenie polecacie na prywatna posesję,
dodam że interesuje mnie ogrodzenie które cenowo będzie
atrakcyjne ( kute odpadają ) i będzie bardzo dobrze
zabezpieczone przed korozją ( ocynkowane i malowane
proszkowo ).
Proste i tanie rozwiązanie na lata.
Gość: Pytacz praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Roman doświadczony
|
Skoro mówisz, że kute odpadają, może warto zastanowić się nad ogrodzeniem PCV? Na pewno będzie dłużej ci służyć niż ogrodzenie np drewniane. Ogrodzenie "plastikowe" jest poza tym bardziej żywotne (nie trzeba go malować, nie niszczeje pod wpływem warunków atmosferycznych). Jest wytrzymałe na zniszczenia, nie łamie się i nie musisz obawiać się ataku głodnych korników :D. No i kolejny plus - jest bardzo łatwe w montażu a więc odpadł by ci jeden dodatkowy koszt. Jest bardzo dużo wzorów takich ogrodzeń, dostępne kolory to na pewno biel i brąz (czy inne - musiałbyś poszukać, ale myślę, że brąz jest najbardziej uniwersalny). |
| |
Reklamy Google | |
offline k.krysinski majster
|
|
| |
offline Beta1 doświadczony
|
Podobny ozdobny kształt - z wykończeniami w kształcie rombów - mają też ogrodzenia Decofor. Montowane są na słupach wyposażonych w kapturek z kulą. Do paneli możesz też dobrać furki i bramy o takim samym kształcie. Otrzymasz kompletne ogrodzenie, wyglądem zbliżone do kutego, ale również eleganckie i dekoracyjne. |
| |
offline nikt praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: RUff praktykant |
Hmm, po dłuższym zastanowieniu się, powiedziałbym, że osobiście wybrałbym ogrodzenia panelowe. Wydaje mi się, że w stosunku jakość - cena, prezentują się chyba najlepiej. To znaczy nie odlecą ci przy większym wietrze, a jednocześnie też nie zarżną twojego portfela ceną. Hmm...w necie znalazłem firmę Płotbud, która się tym zajmuje i tak jakoś poszło^^. |
| |
Gość: Rago praktykant |
|
| |
Gość: Sardne praktykant |
|
| |
Gość: weronka praktykant |
mhh, a ile chcesz w ogrodzenie zainwestować? Bo moim zdaniem najlepsze jest drewniane- u nas mąż zrobił, trochę czasu poświęcił, ale za to efekt godny polecenia |
| |
offline joszi doświadczony
|
|
|