Nie ma to jak typowa siatka PCV. I ładna i wytrzymała i tania ;p Ja ogradzałem tam bardzo dużą działkę a wszystko kupowałem od firmy Pro Ogrodzenia. Bardzo dobre ceny mają i najlepsze jest to, że z gwarancją u nich nie ma problemu. Dobrzy profesjonaliści i mili ludzie! Dowóz na terenie calego kraju
offline stropek inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Deccvr praktykant |
Kształt siatki ogrodzeniowej nie miał dla mnie aż takiego znaczenia. Zależało mi przede wszystkim aby w rozsądnym koszcie ogrodzić 30 arową działkę. W przypadku zwykłego płotu to mógłby być ogromny wydatek. Znajomy mi polecił takie rozwiązanie i jestem zadowolony. Siatka ogrodzeniowa była banalnie prosta w montażu a co najważniejsze sprawdza się do dziś bez żadnych problemów, tak jakbym założył ją wczoraj. Kupiłem siatkę ogrodzeniową bezpośrednio od producenta - www.pro-met.com.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Inżenis praktykant |
Plecione siatki ogrodzeniowe również są wykonane ze stali. Jednak to prawda, że ich żywotność jest krótsza niż w przypadku paneli. Wiele osób decyduje się zamontować siatkę na bokach i tyle posesji, natomiast na froncie stawiane są bardziej reprezentacyjne ogrodzenia. Ja posiadam panele ogrodzeniowe od www.pro-met.com.pl |
| |
Gość: Ras1 praktykant |
|
| |
offline Jul-met.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: olo77 praktykant |
Wiesz co ja jestem bardzo zadowolony z przęseł betonowych Pekabet, nie jest to taki klasyczny brzydki beton ale fajnie udekorowany ze żłobieniami, wzorami, ja akurat brałem – drobny groszek, świetnie się taki płot prezentuje, a przy okazji porządnie chroni, wycisza, osłania. |
| |
offline Ogrodzenia-brygada99.pl majster
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline Grodzimy.com doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez Grodzimy.com dnia: 22 sierpnia 2018, 17:13 | |
| |
Gość: modliszka9 praktykant |
Mi się podobają nowoczesne ogrodzenia, nie lubię takich tradycyjnych siatek czy prętów. I sama kiedyś bym chciała mieć właśnie takie jakieś niespotykane ogrodzenie, które mogą być jednocześnie świetną ozdobą. Ostatnio widziałam takie ogrodzenia w ofercie http://expert-ogrodzenia.pl/ogrodzenia-panelo we/ i muszę przyznać, że idealnie wpisały się w mój gust. Wiem, ze wymagają odpowiedniego przygotowania i nie w każdym miejscu prezentują się równie dobrze, ale wydaje mi się, że są godne uwagi i warto się nad nimi zastanowić, o ile ma się takie możliwości :D |
|