Tanie i ekologiczne ogrzewanie dla domu oferuje firma www.tec.com.pl Polecam wam przyjrzeć się produktom przez nich oferowanym. Sam zdecydowałem się na kocioł wieloolejowy, który wydala minimalną ilość spalin.
Stron: 52 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸
Gość: freddy praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Na pewno instalacja pompy ciepła czy fotowoltaiki kosztuje więcej niż zakup kotła gazowego, ale warto wziąć pod uwagę nie tylko początkowy koszt inwestycji, lecz także długodystansowe korzyści. Odnawialne źródła energii są przede wszystkim darmowe. A najbardziej ekologiczne jest odpowiedzialne obchodzenie się z energią cieplną, która już została wyprodukowana. Przy odpowiednim ociepleniu powłoki budynku straty ciepła będą minimalne, tak samo jak ilość energii potrzebnej do jego ogrzania. |
| |
Gość: fernando praktykant |
|
| |
Gość: popirunik praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline lawiana inżynier
|
Ja uważam, że wbrew pozorom najlepszym i najtańszym
ogrzewaniem są kolektory słoneczne. |
Ten post był edytowany przez lawiana dnia: 20 kwietnia 2018, 13:40 | |
| |
Gość: headrock praktykant |
Na ogrzewaniu można bardzo, bardzo porządnie oszczędzić. Udało mi się to dzięki hurtowni InstalMax http://www.instalmax.sklep.pl/ , dzięki której stałem się właścicielem rozwiązania grzewczego marki Buderus. Tanie, porządne, ekomomiczne! |
| |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
Gość: balka8 praktykant |
|
| |
Gość: EmilBrych praktykant |
Polecam www.kotly-janczak.pl, maja bardzo dobre kotły w przystępnych cenach. Warto do nich zajrzeć, mamy od nich kocioł i koszty są znacznie mniejsze od kosztów palenia w zwykłym kotle. |
|
Stron: 52 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸