Ogrzewanie na podczerwien

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

28 października 2013, 11:26

Zgadzam sie: good 0 bad

CO sądzicie o tych nagrzewnicach powietrza?:
http://klima-sklep.pl/98-nagrzewnice-powietrza-olejowe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2014, 10:31

I jak ~nielot~?? Jak działa ogrzewanie na podczerwień? Czy to dobre rozwiązanie? Chciałbym wiedzieć czy to dobry sposób na ogrzewanie :) bo wydaje mi się, że lepsze jest ciepło sieciowe albo pellety...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 stycznia 2014, 11:02

Powiem tak nie jest takie złe ale szału też nie ma,za poltora miesiaca grzania przyszedl mi rachunek za prad 520 zl z czego normalne zuzycie to 250zl.NIe jest to takie cudo jak opisuja to w internecie ale ja jak narazie nie narzekam.Jak masz jakies konkretne pytania to wal smialo postaram sie na wszystkie odpowiedziec.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2014, 03:54

nielot,a ogrzanie jakiej kubatury,to takie koszty?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2014, 17:27

Jak juz pisalem wczesniej mieszkanie 47 metrow mur okolo 50 cm nie ocieplony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 marca 2014, 09:15

Z tego co piszesz to faktycznie koszt ogrzewania nie jest duży jak za półtora miesiąca. Inna sprawa że też metraż mieszkania pod względem powierzchni grzewczej nie jest duży.

www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2014, 14:27

Tylko ze wtedy nie bylo mrozow nastepny rachunek juz za pelne 2 miesiace przyszedl na kwote 880 zl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2014, 11:02

Witam,
Chętnie polecę ten rodzaj ogrzewania wszystkim niedowierzającym. Ostatnio moja pracownica mnie przekonała, ponieważ potrzebowaliśmy ogrzewania do jej biura, a że dziewczyna taki system ma w domu, więc uznałem, że przynajmniej nie będzie problemu, ponieważ ona zna firmę i w razie czego będzie wiedziała co i jak. Opłaty za biuro około 25m2 mniej więcej za miesiąc wychodziło 70zł. Jak dla mnie to bardzo mało. Oczywiście trzeba było zainwestować w zakup paneli 2700zł, drogo, ale przynajmniej gwarancja dożywotnia. Polskie panele, a to duży plus, że nie chińszczyzna. Kupiłem z www.infrapanel.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lipca 2014, 15:32

25m 2 nie ma co porównywać do ogrzania całego domu bo jeżeli ktos ma powierzchnię 150 m2 do ogrzania to koszty będą zdecydowanie większe i to jeszcze w biurze nie ustawimy takiej temperatury jak w domu,no co tu ukrywać,w praktyce wychodzi drogo,podobnie jak ogrzewanie olejowe.

www.2hd.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2014, 13:42

Dajcie więcej szczegółów na ten temat, to w sumie całkiem ciekawe tylko tak z polskiego na nasze wytlumaczcie ;) fajna nowinka

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 17 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 247

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >