![]() Gość: Kasia1987 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kasia1987 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pitrek88 kierownik
![]() |
Czy takie rozwiązanie jest dobre na dłuższą metę , jeżeli ogrzewa ono jedynie ciało człowieka a nie otoczenie to czy w momencie gdy jesteśmy w dość zimnym pomieszczeniu nagrzani promieniami to w momencie gdy wyłączymy lampe powinno nam się po jakimś czasie zrobić zimno ponieważ pomieszczenie nadal będzie zimne... |
| |
offline ![]() jakub zawadzki kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() przemek72 inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
|
| |
offline ![]() Vincent_Vega fachowiec
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() mario_kruk fachowiec
![]() |
|
| |
offline ![]() kanders kierownik
![]() |
Nie no ogólnie jeżeli chodzi o to ogrzewanie to również
mogło by być dodatkiem do zwykłych grzejników... Jak
już pisałem one wzbudzają w naszym ciele cząsteczki i
zaczynają drgać wiec nasze ciało się ogrzewa lecz tylko
nasze ciało. osoba która przyszła z dworu i jest jej
zimno to w takim pomieszczeniu jeszcze długo nie dozna
komfortu cieplnego. |
|
Ogrzewanie na podczerwien
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...
- Metalowe Meble biurowe Liczba postów: 98 Grupa: Najnowsze t... Metalowe szafki charakteryzują się wyjątkową trwałością, co czyni je niezwykle funkcjonalnym elementem wyposażenia w różnych miejscach pracy i instytucjach eduk...
- Meble tapicerowane Liczba postów: 196 Grupa: Najnowsze t... A jak chodzi o Krzesła z tkaniny szenilowej - to koniecznie sobie zobaczcie propozycje Mivi Home. Tam znajdziecie nie tylko coś stylowego, ale prze...