Kilka dobrych lata temu wymieniałem w domu piec, wraz z całą instalacją CO. Teraz chciałbym założyć w kilku pomieszczeniach ogrzewanie podłogowe. Potrzebny mi jest więc ktoś, kto mógłby przygotować projekt, a potem zająć się montażem i przyłączami wraz z odpowiednim przygotowaniem podłoża i innymi tego typu kwestiami. Niestety firma, która zajmowała się wtedy moim CO już nie istnieje, a nie mam za bardzo czasu aby szukać fachowca na własną. Znalazłem co prawda kilka ofert, jednak szczerze mówiąc boję wybierać na chybił trafił. Z tego co wyczytałem, nieodpowiednie przygotowanie podłogi, i błędy w układaniu rur, mogą sprawić później nie lada kłopoty. Wolałbym więc tego uniknąć, dlatego gdybyście mieli namiar na kogoś solidnego z branży z okolic rybnika, to chętnie przygarnę. Być może są tu także jakieś firmy, które chciały by się podjąć zlecenia? Czekam na informacje.
offline adrian.matecki doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline sylwia4012 kierownik
|
Możesz zobaczyć ofertę wrocławskiego Termolitu http://www.termolit.pl/ogrzewanie-podlogowe.h tml - maja doświadczenie, także w krajach zachodnich UE, doskonałych specjalistów i najlepsze instalacje, które odpowiednio dobierają do każdego projektu, by spełniały oczekiwania klienta. |
| |
Reklamy Google | |
offline adrian.matecki doświadczony
|
Szczerze mówiąc zależy mi na firmie z okolicy. Realizacje
na odległość sprawdzają się jak nie ma problemów, ale
jak coś się zaczyna pieprzyć, to zawsze lepiej mieć
wykonawcę pod ręką... |
| |
offline adamnowak doświadczony
|
[quote=adrian.matecki] |