Co instalacji grzewczej mogę polecić panele nanoheizungen. Zainteresowałam się nimi z polecenia znajomych. Po roku użytkowania jestem zachwycona! Mam je zawieszone na suficie, także nie zajmują praktycznie w ogóle miejsca. Są estetyczne. A co najbardziej do mnie przemówiło już po pierwszych miesiacahc to niskie koszty eksplotacji.
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 24 25 26 27 28 ▸ ▸▸
offline iz_mrk praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline doityourself fachowiec
|
zastanawiam się nad zalożeniem ogrzewania podłogowego w łazience i mam takie pytanie, czy jeśli będę montowała takie panele tylko w jednym pomieszczeniu to, czy termostat musi być w tym pomieszczeniu, czy może być np kilka pomieszczeń dalej w pomieszczeniu gospodarczym? I drugie pytanie, czy w ogóle w łazience przez takie ogrzewanie nie będzie się bardziej kurzyć? - bo słyszałam takie opinie. Póki co przeglądam osprzęt w hurtowniach np tu http://el12.pl/ ale już widzę że rozpiętość cenowa jest tak duża że głowa mała. Ile wg was z robocizną powinna kosztowac taka usługa? |
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: Taron praktykant |
|
| |
Gość: adik6575 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: Juliuszv praktykant |
|
| |
Gość: halfman praktykant |
W prosty sposób można ogrzać dom wykorzystując instalacja gazowe mazowieckie jest to wygodne i ogólnie mniej zachodu przy budowie. |
| |
offline Złoty Paluszek praktykant
|
Mam Infrapanele na podczerwień. Są dekoracją pomieszczeń, wiszą na ścianach i są na nich zdjęcia. Na forum, szukając porad o wyborze taniego ogrzewania, trafiłem na wpis o tych panelach. Zainteresowałem się i szybko dostałem wycenę projektu. Elektryk mi je zamontował, bo nie znam się na elektryce. Jestem zadowolony z zakupu tego nowatorskiego, wygodnego ogrzewania. Szybko nagrzewają pomieszczenia do komfortowej temperatury. |
| |
offline Kotly-Oksana.pl majster
|
|
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 24 25 26 27 28 ▸ ▸▸