A ja z kolei chciałabym kupić sobie kominek, bo bardzo lubię zapach i widok palonego drewna. Zależy mi nie tylko na jak najniższej cenie zakupu kominka, ale również na jego wysokiej jakości. Dom jest sporych rozmiarów i ze względu na to kominek będzie bardzo często używany i musi być przystosowany do częstego palenia. Szukałam już takich kominków w sklepach internetowych i trafiłam tu http://kratki.com/sklep/pl/category/2/wklady- kominkowe/3/wklady-z-plaszczem-wodnym . Mają tu kominki z płaszczem wodnym, który moim zdaniem jest świetnym rozwiązaniem, bo taki kominek może bez problemu zastąpić piec c.o. Jednak nie wiem na jaki konkretnie powinnam się zdecydować. Może ktoś z Was jest w stanie mi doradzić?
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸
offline lawiana inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
Sezon grzewczy w pełni, porad czym i jak ogrzewać mnóstwo a czy ktoś pomyślał o wentylacji w mieszkaniu czy domu? Ja mam kominek i przy okazji instalacji monterzy doradzili mi wykonanie dobrej wentylacji w domu. To podstawa bezpiecznego użytkowania kominka czy pieców gazowych. Wszystkie niezbędne elementy wentylacji w tym kratki, wyrzutnie kupiłem w sklepie Sawpol http://www.sawpol.pl/pl/oferta/13-wyrzutnie-s cienne . Mają duży wybór atestowanych produktów. |
| |
Reklamy Google | |
offline Smarttrans.net.pl majster
|
|
| |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: filip785 praktykant |
U mnie w mieszkaniu niecałe 50m2 zastosowałem ogrzewania na podczerwień w porozumieniu z infrapanel.pl. Eksploatacja wynosi mnie niecały 1000 zł rocznie. Jakość ogrzewania bardzo wysoka, naturalna dla organizmu. Wszędzie, w każdym miejscu mieszkania jest identycznie ciepło. Dobrze się śpi, dobrze się oddycha. Producent przedstawił mi projekt, przeprowadził montaż, dał 10 lat gwarancji i potwierdził żywotność systemu na 80 lat. Trudno o lepszą ofertę. Grzejnik ma emiter podczerwieni na zewnątrz, więc to jeszcze dodatkowo ponosi wydajność. W każdym pomieszczeniu możesz sobie wyregulować inne temperatury przez podłączenie z termostatem. Warto załatwić wtedy dobrego elektryka, żeby nie stracić warunków gwarancji. Moim zdaniem się opłaca, ale trzeba poznać specyfikę obiektu, rozplanować ustawienie, no i trafić na dobre, wydajne technologie. |
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: filip22 praktykant |
|
| |
offline Endy76 kierownik
|
|