![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KOSTEK24 fachowiec
![]() ![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: dasdw praktykant |
Troche już orientowalem się w temacie i zdecydowanie najlepsza opcja wedlug mnie sa kotly ekologiczne, ja do swojego domu kupowalem tutaj www.kotlostal.com.pl |
| |
offline ![]() WkladyKominkowe.net.pl praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() trzykroki inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() frid praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Katalina66 praktykant |
Powiem szczerze, że nie tylko ja miałam dość duszącego dymu, towarzyszącego paleniu w kotle węglem. Jakby jednak nie patrzeć ogrzewanie gazem jest dużo bardziej przyjazne dla naszego środowiska. Przy czym mnie osobiście bardzo do gustu przypadła oferta z wydzierżawieniem butli gazowych od AmeriGas. Pamiętajmy, jeżeli postawimy na butle z nielegalnego źródła, możemy narazić się na ogromne niebezpieczeństwo, a na pewno każdemu z nas zależy na zdrowiu naszym i naszych bliskich. |
| |
offline ![]() Arturro doświadczony
![]() |
teraz już chcą żeby jak najmniej używano węgla zw względu na ekologię, dlatego często można spotkać domy ogrzewane gazem czy innymi źródłami energii. Ale mi się wydaje że gaz jest bardzo ekologiczny, tylko tez trzeba mieć dobrego dostawcę z dobrej jakości gazem. |
| |
![]() Gość: Marrecki praktykant |
|
| |
offline ![]() termik majster
![]() |
przerobiłem ogrzewanie z węglowego na gazowe, to była chyba najlepsza decyzja mojego życia, bo w zasadzie teraz mnie nic nie interesuje. Dzięki za polecenie AmergiGas, świetni są profesjonalni i konkretni, ja to się bałem o bezpieczeństwo najwięcej ale teraz nie mam wątpliwości że jest to jedna z najbezpieczniejszych metod ogrzewania domu i ekonomicznych przede wszystkim. Gaz musi być od legalnego i sprawdzonego dostawcy, tak żeby był dobrej jakości, to samo z całym sprzętem do jego przechowywania. |
|
Ogrzewanie domu - ogrzewanie węglem?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Wyposażenie warsztatu Liczba postów: 345 Grupa: Porady i op... Dzień dobry wszystkim! Chciałem zarekomendować Państwu fantastyczny sklep internetowy, w jakim odnajdziecie profesjonalne środki czystości, przeznaczone zarówno...
- Lustro łazienkowe Liczba postów: 8 Grupa: Porady i op... Lustro łazienkowe zazwyczaj montuje się nad umywalką. Coraz częściej wybór pada na takie modele, które już mają wbudowane oświetlenie. Nie ma potrzeby montować....
- Odzież robocza Liczba postów: 53 Grupa: Porady i op... Sklep https://anco.com.pl/ to doskonałe miejsce dla osób i firm poszukujących wysokiej jakości odzieży roboczej oraz specjalistycznego sprzętu BHP. Oferta obejm...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 29 Grupa: Porady i op... Planujesz przeprowadzkę i zastanawiasz się, ile to może kosztować? Wycena zależy od odległości, ilości rzeczy i dodatkowych usług, takich jak pakowanie czy mont...
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 115 Grupa: Porady i op... Jeśli chodzi o księgowość to warto skorzystać z https://maps.app.goo.gl/7YSogmZS9cdA8RzG A . Moim zdaniem to jest bardzo dobra oferta dla wielu osób.