Myślę, że mniejsze firmy powinny rozważyć montaż instalacji gazowej jako dodatkowego źródła ciepła. Sam zdecydowałem się na montaż do budynku biurowego przyłącza gazowego od http://www.weba.com.pl, koszta instalacji i późniejszego eksploatowania są znacznie niższe niż w przypadku rozwiązań podawanych w artykule.
Gość: aaaqwsa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline mirka.myszka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
|
| |
offline specjalist89 praktykant
|
Dobrze jest wcześniej o tym pomyśleć i zrobić ocieplanie budynku[/url. Później można sporo zaoszczędzić. Oferują dobrej jakości materiały izolacyjne i mają fachowców z wieloletnim doświadczeniem. |
| |
Gość: safqweqw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Oligofren praktykant |
A jak ma się piec na ekogroszek to można palić czymś innym? Na przykład brykietem drzewnym? Bo taka własnie mnie refleksja naszła. Wydaje mi się, że w takich zwykłych węglowych piecach to można stosować różne paliwa stałe jak trocina, drewno itd. A jak jest w tych na eko groszek? |
| |
offline cappyy fachowiec
|
Wydaje mi się, ze skoro decydujesz sie na piec na ekogroszek to raczej innym opałem palić w nim nie możesz. NO chyba , ze zdecydujesz sie na piec w którym można palić różnymi rodzajami paliwa, ale to już będzie większy koszy. |
| |
Gość: kumka praktykant |
Zgadzam się, jak się kupuje piec na ekogroszek, to pali się w nim tylko ekogroszkiem. Moim zdaniem taki piec to jest inwestycja nie tylko na lata, ale też bardzo ekologiczne i przyszłościowe rozwiazanie. |
| |
Gość: silo praktykant |
Skoro zdecydowaliście się na piec, który chodzi na ekogroszek to mogę polecić wam www.sklep.weglosmyk.pl Jest to świetny sprzedawca węgla, który ma w swojej ofercie bardzo dobry ekogroszek. |
|